Garbantzu entsalada freskoa

Ref: receta_175

Erraza

Zailtasuna

30 minutu

Prestaketa

Lehenengoa

Mota

Barazkiak

Kategoria

Osagaiak

 
  • 2 tazas grandes de garbanzos cocidos
  • 1 puñadito de alga arame
  • 1 azenario
  • ½ o 1 espinacas
  • 1 puñadito de cilantro o perejil
  • 1 c.s. de ralladura de limón
  • Media manzana 
 
  • Aliño
  • 1 c.s. de miso de cebada
  • 1 c.s. de vinagre umeboshi
  • 1 c.s. de aceite de oliva
  • 1 c.s. de ralladura de limón

Urratsak

 1. Escurrir bien los garbanzos y colocarlos en una ensaladera.

2. Poner el alga arame a remojo durante 10 minutos.

3. Rallar la zanahoria en el rallador más fino y añadirla a los garbanzos.

4. Añadir las espinacas.

5. Escurrir bien el alga arame y añadirla junto con el cilantro picadito.

6. Mezclar en un tarro de cristal los ingredientes del aliño y verter sobre la ensalada.

7. Mezclar bien y dejar reposar unos minutos antes de servir para que se integren bien los sabores.

8. Al servir, espolvorear con la ralladura de limón y añadir trozos de manzana cortados

txartelaren irudiak

Elizabeth Moreno

makrobiotiko aholkularia

@isabelmoreno_macrosano

Makrobiotika, sukaldaritza eta elikadura osasuntsuaren eskolaren sortzailea MACROSANO. 
gogoko_muga gerorako gorde
Erosi errezeta honen osagaiak:

Finestra sul Cielo

1CECI

Garbantzuak %100 konpostagarriak

Txitxirioak dauden lekale nutritiboenetako bat dira, proteina eta zuntzetan oso aberatsak baitira. Erabilera mugagabea ere badute, zopetan, gisatuetan, plateretarako apaingarri gisa edo beste lekale batzuekin konbinatuta. Nekazaritza ekologikotik datozenak, garbantzu irina edo hummus egiteko ere ezin hobeak dira. Babestutako atmosferan ontziratua, bere mantenugai guztiak gordetzeko. Gluten gabeko. Orain %100 ontzi konpostagarrian!

Finestra sul Cielo

1AZIUME

Umeboshi ozpina 250 ml

Umeboshi ozpina umeboshiaren heltzetik ateratako ozpin gazia iragaziz lortzen da. Ozpin normal bat bezala erabiltzen da, eta, gazia izanik, entsalada bat bukatzeko aukera ematen du ozpin honen apur bat gehituz. Barazkientzako saltsetan ere erabil daiteke Tahin koilarakada bat, bi koilarakada Umeboshi Ozpin eta ondo nahastuz....

Finestra sul Cielo

MARTXOAK 1

Mugi misoa (garagar misoa) 300 gr

Mugi misoak edo garagar misoak garagar proportzio handia dauka. Sojaren lurrun-sukaldatzeak eta soja, gatzak eta zerealak urtebete gutxi gorabehera heltzeak, zedrozko ontzi handietan egindakoak, zapore nahastezina eta delikatua ematen dio janari honi. Miso aproposa zopak, saltsak eta hainbat ongailu prestatzeko.

Finestra sul Cielo

1ARA

Arame-ise alga %100 konpostagarria

Kolore beltz eta zapore finko arame alga. Entsaladak eta barazki-plateretan gehitzeko edo ongailu gisa erabiltzeko. Pertsona bakoitzeko gomendatutako erabilera eguneko gramo bat da, egosi alga pittin baten baliokidea, astean 4 aldiz, %100 konpostagarriak diren ontzi...

Kategoria bereko beste 6 produktu: