Quinoa krepe kakao kremarekin

Ref: receta_203

Erraza

Zailtasuna

45 minutu

Prestaketa

Gosaria

Mota

Pancakes

Kategoria

Osagaiak

  • 250 g de harina de quinoa real
  • 125 g de copos de avena
  • 300 ml de bebida de arroz y avellanas
  • 1 cucharada sopera de sirope de arroz
  • 1 cucharada de aceite vegetal
  • Unas gotas de esencia de vainilla
  • Una pizca de sal
  • Una pizca de aceite de oliva

  • Para el relleno:
  • 250 gramos de avellanas tostadas
  • 6 cucharadas de cacao en polvo
  • 50 militros de sirope de arroz
  • 50 mililitros de bebida de arroz con avellanas

Urratsak

1. Procesa en la batidora la harina, los copos de avena, la bebida de arroz y avellanas, el sirope, el aceite, la esencia de vainilla y la pizca de sal y tritura hasta conseguir una textura fina y fluida. Ya tenemos la masa lista para los pancakes.

2. Pincela con unas gotas de aceite una sartén antiadherente de porcelana o hierro fundido.

3. Cuando el aceite esté caliente, vierte la cantidad de masa que cubra el diámetro de la sartén.

4. Cocina a fuego medio bajo y cuando se empiecen a formar burbujas en la superficie dale la vuelta y cocina por el otro lado.

Para el relleno:

1. Tritura 200 gramos de avellanas y reserva 50 gramos para trocearlas.

2. Calienta la bebida de avellanas y la melaza de arroz.

3. Incorpora la harina de avellanas y las avellanas troceadas hasta formar una crema untuosa.

4. Untar los crepes con la crema de avellana.

gogoko_muga gerorako gorde
Erosi errezeta honen osagaiak:

Finestra sul Cielo

1BENOC

Arroz edaria hurrekin 1l

Italiako arroz eta hur ekologikoen ale osoekin egindako hur-arroz edari freskagarria. Zapore gozo naturalarekin, esnearen alternatiba bikaina da erabilera guztietan. %80 baino gehiago lehengai berriztagarriekin ekoitzitako ontziak. Ingurumen-inpaktua murriztea. Laktosarik eta glutenik gabe.

Finestra sul Cielo

1MARIZ

Arroz almibarretan 400 gr

Nekazaritza ekologikoko arroz almibarretan %100. Zereal almidoia azukre sinpleago batean bihurtzeko entzima araztuak erabiliz egina. Sistema horri esker, azukre sinpleetan aberatsagoa den malta lortzen da, zereal bakar batez osatutako maltak ekoizteko aukera emanez. Infusioak, teak edo zereal-kafeak gozotzeko edo biscottiak edo tostadak zabaltzeko aproposa....

Finestra sul Cielo

1KAKAOA

Kakao hautsa 125 g

Nekazaritza ekologikoko kakao-hautsa. Postreak eta gozogintza desberdinak prestatzeko aproposa....

Kategoria bereko beste 6 produktu: