Champiñones rellenos de paté de tofu, miso y tahín

Ref: receta_220

Erraza

Zailtasuna

45 minutu

Prestaketa

Hamaiketakoa

Mota

Protína vegetal

Kategoria

Osagaiak

  • 12 champiñones

  • Para el paté:
  • 200 g de tofu natural sin gluten
  • 1 cucharada de shiro miso
  • 2 cucharadas de tahín integral
  • 1 baratxuri ale
  • 1 cucharada de vinagre de manzana
  • Shoyu
  • Brotes de los que más te gusten (rabanitos, alfalfa, puerros, etc.)
  • Itsasoko gatza
  • Pimiento escalibado y almendras laminadas tostadas para decorar

Urratsak

1. Quitamos el pie de todos los champiñones y los limpiamos con poca agua para que la absorban (los champiñones son como esponjas, absorben el agua, nunca hay que dejarlos en remojo para lavarlos).

2. Ponemos una plancha a calentar con un poco de sal y haremos los champiñones a la plancha, rociándolos al final con un poco de limón y tomillo. Reservamos.

3. Para preparar el paté, primero cocemos el tofu. Una vez cocido, lo pondremos en un vaso de la batidora y añadiremos el resto de los ingredientes.

4. Lo trituramos, lo corregimos de textura con un poco de agua si nos queda muy espeso y también corregimos de sabor. Debe quedar cremoso pero suficientemente duro como para poder rellenar los champiñones.

5. Para el montaje del plato, prepararemos un plato de pizarra con una cama de hojas verdes, rellenaremos los champiñones con el paté, colocaremos unos brotes encima de cada champiñón unos brotes, unas tiritas de pimiento escalivado y unas almendras tostadas.

gogoko_muga gerorako gorde
Erosi errezeta honen osagaiak:

Finestra sul Cielo

1ELUR-OREINAK

Sagar sagardo ozpin ekologikoa

Nekazaritza ekologikoko sagar sagardo ozpina %5eko azidotasunarekin. Pasteurizatu gabe botilaratu, bere ezaugarriak guztiz gorde ditzan. Hartzidura naturalaren bidez egina. Entsaladak janzteko aproposa. Iragazkirik gabe. Pasteurizatu gabe.

Sunita

1SUINT

Sunita ale osoa Tahini

Sesamo hazi osoz egindako krema, txigortua eta ehoa. Ehundura finarekin eta zapore biziagoarekin, tahini integral sunitak sesamo organikoaren onura guztiak ditu oskolarik gabe. Kremak, saltsak, gozokiak eta abar prestatzeko osagai gisa erabiltzen da. Ahuakatearekin, barazki-patéarekin edo konpota gozoekin tostadan zabaltzeko moduan ere erabil daiteke. ...

Finestra sul Cielo

1SHIRO

Shiro Miso

Shiro Miso bi hilabete baino gutxiagoko hartzidurarekin egiten da, miso normala baino zapore delikatua eta gozoagoa lortzeko. Saltsa edo kremak prestatzeko eta barazkiak eta zerealak laguntzeko aproposa da. produktu pasteurizatua.

Oinarrizko prezioa -%10

Finestra sul Cielo

1TOFU01

Glutenik gabeko tofu natural ekologikoa

Italian hazitako soja organikoz egindako janaria. Bere landare-proteina eduki handiari esker, ezinbesteko produktua da animalia-proteina elikaduratik kendu dutenentzat. Zapore eta leuntasun paregabearekin, erreferentzia hau oinarrizkoa da sukaldean duen aldakortasunagatik: ondo konbinatzen du elikagai indartsuagoekin eta osagaien zaporea ere xurgatzen du...

Kategoria bereko beste 6 produktu: