amazake gelatina

Erref.: errezeta_153

Erraza

Zailtasuna

20 minutu

Prestaketa

Postreak

Mota

tartilak

Kategoria

Osagaiak

Fruta de temporada cortada en cubos medianos

1 bote de amazake

1 litro sagar zuku

1 cucharada sopera de algas agar agar

2 cucharadas de melaza de arroz

1 koilarakada kuzu

Una pizca de sal

2 cucharadas de compota de melocotón

Urratsak

1. Corta las frutas y añade una pizca de sal.

2. Lleva el zumo de manzana al fuego (reservar un poco) y añadir la cucharada de agar agar al zumo de manzana, removiendo constantemente hasta que las algas se deshagan.

3. Disuelve el kuzu en el zumo de manzana reservado e incorpóralo al fuego.

4. Remueve vigorosamente para evitar que se formen grumos.

5. Una vez tengamos la gelatina fría, añadir una capa de amazake y una capa de compota.

txartelaren irudiak

Patricia Restrepo

IMEko zuzendaria

@patriciarestrepomacrobiotica

Espainiako Makrobiotiko Institutuko zuzendaria eta makrobiotiko aholkularia
gogoko_muga gerorako gorde
Erosi errezeta honen osagaiak:

Finestra sul Cielo

1AMA

Arroz marroia oratu

Arroz marroi amasake krema gozo eta goxoa da, postre gisa kontsumitzeko edo fruta, fruta marmelada, hur krema edo almendra krema gehitzeko. Esnea edo gozokiak prestatzeko oinarri gisa ere erabil daiteke. Zerealaren hartzidura koji gehituz egiten da, arroza egositako krema gozo-gozo honetan eraldatzen duen hartzidura naturala, entzimarik erabili gabe...

Oinarrizko prezioa -%10

Voelkel

VK003

Demeter sagar zuku ekologikoa

Eguzkitan heldutako sagar ekologikoekin egindako zuku freskagarria, nekazaritza biodinamikotik eta Demeter zigiluarekin ziurtatua.Eguneko ordurako lagungarri goxoa! Erabilitako osagai guztiak genetikoki eraldatutako organismorik gabekoak dira eta nekazaritza ekologikotik datoz, eskualdeko laborantzari lagunduz....

Finestra sul Cielo

1MARIZ

Arroz almibarretan 400 gr

Nekazaritza ekologikoko arroz almibarretan %100. Zereal almidoia azukre sinpleago batean bihurtzeko entzima araztuak erabiliz egina. Sistema horri esker, azukre sinpleetan aberatsagoa den malta lortzen da, zereal bakar batez osatutako maltak ekoizteko aukera emanez. Infusioak, teak edo zereal-kafeak gozotzeko edo biscottiak edo tostadak zabaltzeko aproposa....

Finestra sul Cielo

1KUZUBO

Kuzu BIO 100% Plastic Free

Kuzu de origen ecológico de La Finestra sul Cielo. El Kuzu es la fécula obtenida de la raíz de una planta selvática, empleada para preparar jaleas de fruta y bebidas especiales como el famoso Ume-Sho-Kuzu. Se puede utilizar en sopas, salsas, gelatinas, dulces, etc....¡Ahora en formato vidrio!

Oinarrizko prezioa -%15

Finestra sul Cielo

1 ARRAINA

mertxika konpota

Nekazaritza ekologiko ziurtatuko mertxika konpota. Fruta egosita eta sagar kontzentratuarekin nahastetik lortzen da. Fruta onenaren %60-70 gutxienez. Konpota zabaltzeko aproposa gosaltzeko edo askaria egiteko. Postreak lantzeko ere ezin hobea. Ez dago azukre erantsirik...

Kategoria bereko beste 6 produktu: