Tofu eta barazki frittata

Erref.: errezeta_153

Erraza

Zailtasuna

1 ordu

Prestaketa

plater bakarra

Mota

Proteina begetala

Kategoria

Osagaiak

½ cebolla finamente picada

½ pimiento rojo cortado en trocitos

6 champiñones portobello cortados a láminas

8 tomates secos en aceite de oliva

Sal y pimienta molida al gusto

oliba olio birjina estra

Hojas de rúcula

Para la crema

550 g de tofu 

2 cdas. de almidón de maíz 

4 koilarakada. nutrizio legamia

½ cdta. de ajo en polvo

1 cdta. de sal

6 cdas. de pesto vegano 

250 ml de bebida de avena 

Urratsak

1. Empieza sofriendo la cebolla y el pimiento en una sartén con un poco de aceite de oliva virgen extra. Pasados 10 minutos añade los champiñones y cocina 5 minutos más. 

2. Mientras, presiona el tofu para retirar el exceso de líquido que pueda tener. Ponlo en la batidora junto con el resto de los ingredientes de la crema y tritura hasta obtener una mezcla homogénea y sedosa.

3. Vierte la crema sobre las verduras, mezcla bien y con una espátula alisa la superficie de la frittata. Reparte por encima los tomates secos y mete en el horno precalentado a 180°C durante 40 minutos o hasta que esté firme al tacto.

4.Decora con unas hojas de rúcula por encima y lista para servir.

cda. / cdas. = cucharada sopera / cucharadas soperascdta. / cdtas. = cucharadita de postre / cucharaditas de postre

gogoko_muga gerorako gorde
Erosi errezeta honen osagaiak:

Finestra sul Cielo

1TOFU01

Glutenik gabeko tofu natural ekologikoa

Italian hazitako soja organikoz egindako janaria. Bere landare-proteina eduki handiari esker, ezinbesteko produktua da animalia-proteina elikaduratik kendu dutenentzat. Zapore eta leuntasun paregabearekin, erreferentzia hau oinarrizkoa da sukaldean duen aldakortasunagatik: ondo konbinatzen du elikagai indartsuagoekin eta osagaien zaporea ere xurgatzen du...

Finestra sul Cielo

1AMIDO

Arto-almidoia

Nekazaritza ekologikoko arto-almidoia. Esnea, kremak, saltsak edo zopak loditzeko aproposa. Postre arinagoak eta leunagoak egiteko ere erabil daiteke...

Finestra sul Cielo

1PESTO

Barazki pesto ekologikoa

Nekazaritza ekologikoko osagaiekin egindako barazki pestoa. Pasta, quinoa edo barazkiekin konbinatzeko aproposa....

Finestra sul Cielo

2FREBEAV

Glutenik gabeko olo edari ekologikoa

Berritasun paregabea! Lehenengo glutenik gabeko olo edaria beirazko ontzi batean. Olo osoarekin egina, ez du azukre erantsirik. Gainera, erabiltzen den beira birziklagarria eta birziklagarria da, eta horrek ingurumen-inpaktua murrizten du eta oso alternatiba jasangarria bihurtzen da. Zapore benetakoa duen produktu arina, bakarrik edateko, kafea edo tearekin batera eta baita begano eta glutenik gabeko postre goxoak prestatzeko ere. Hoztu gabeko produktua.

Kategoria bereko beste 6 produktu: