Altze Beltza
AN221
penne idatzia
Espelta zuriko penne italiar artisau eta organikoa, brontzezko marrazkiz egina. Teknika honi esker, zakarrak izaten dira eta saltsak eta ongailuak hobeto xurgatzen dituzte....
Erraza
Zailtasuna30 minutu
Prestaketaplater bakarra
MotaPasta
Kategoria350 g de penne de espelta Alce Nero
200 g de seitán
250 g de pulpa de tomate ecológico Alce Nero
1 azenario
1 cebolla
1 apio
1 baratxuri ale
1 manojo de salvia de romero y laurel
20ml de vino tinto
1 cucharada de salsa shoyu
oliba olio birjina estra
Sal y pimienta
1. Preparamos un ragú con el ajo machacado, el apio, la zanahoria y la cebolla.
2. Una vez listo, agregamos las hierbas aromáticas y el seitán finamente picado o molido.
3. Después de 2 minutos, añadimos el vino tinto y la salsa shoyu. Subimos el fuego y dejamos que se evapore.
4. Vertemos la salsa de tomate, sazonamos con sal y pimienta. Cocinamos la salsa a fuego medio-bajo durante 30 minutos hasta que esté espesa y con cuerpo.
5. Hervimos los penne en agua hirviendo con sal y los saltearemos en una sartén junto con el ragú.
Altze Beltza
AN221
Espelta zuriko penne italiar artisau eta organikoa, brontzezko marrazkiz egina. Teknika honi esker, zakarrak izaten dira eta saltsak eta ongailuak hobeto xurgatzen dituzte....
Finestra sul Cielo
1SHOYU
Metodo tradizional onenari jarraituz egindako soja saltsa (18 hilabetez hartzitzea egurrezko upel batean). Zereal, lekale, barazki eta algetan oinarritutako errezetak egiteko aproposa. ...
Altze Beltza
AN054
Ekologikoki hazitako tomate pasata naturala Emilia Romagna inguruko tomate freskoekin egina, eguzkitan heldua, Italiako Mezzano haranean. Zaporetsua eta %100 naturala, bere ekoizpen prozesuak ez du 8 ordu baino gehiago behar uztatik tenperatura baxuko pasteurizazioarekin ontziratzera. Gure jakitegi ezin hobean falta ezin den oinarrizkoa edozein motatako...
Finestra sul Cielo
1SEITAN01
Garitik egindako janaria. Proteina begetal ugari eta gantz gutxi dituenez, seitan naturala produktu aproposa da animalia proteina elikaduratik kendu dutenentzat. Zapore eta ehundura paregabearekin, erreferentzia hau oinarrizkoa da sukaldean duen aldakortasunagatik. Pertsona beganoentzat egokia....
Moulin du Pivert
LMP024
Originales y sorprendentes galletas tentación que combinan el sabor más tropical de la gama tentación , con un intenso sabor del chocolate negro compensado con coco y con el frescor de la lima. Elaboradas con ingredientes de cultivo ecológico, sin aceite de palma y sin huevo. Se presentan en un cómodo formato monodosis para llevarlas donde prefieras y disfrutar de su sabor siempre que quieras.