Limoi eta tofu tartak

Erref.: errezeta_153

Erraza

Zailtasuna

20 minutu

Prestaketa

Postreak

Mota

tartilak

Kategoria

Osagaiak

Oinarrirako

60 g de galletas de la mañana

30 g de aceite de coco derretido

Relleno

80 g (peso escurrido) de tofu

 80 g de leche de coco

100 ml de bebida de avena o de arroz

4 cdas. de sirope de arroz

Ralladura y zumo de 1 limón

1 g de agar agar en polvo

¼ cdta. de cúrcuma en polvo (opcional para dar color)

Para decorar

Coco rallado 

Fresas cortadas en trozos

Urratsak

1. Tritura las galletas con un procesador o picadora hasta que sean como una harina. Añade el aceite de coco derretido previamente en el microondas y vuelve a triturar hasta que esté todo integrado.

2. Pon un par de cucharadas de la mezcla en cada molde de silicona y presiona con una cuchara para formar la base de las tartaletas. Mételas en la nevera mientras preparas el relleno. Puedes utilizar un molde diferente.

3. En un vaso pon el tofu cortado en trozos, la leche de coco y la bebida vegetal. Tritura con una batidora hasta que obtener una mezcla homogénea y cremosa.

4. Vierte la mezcla en un cazo y añade el sirope de arroz, la ralladura de limón, su zumo, el agar agar y la cúrcuma. Mezcla bien y en cuanto rompa a hervir déjalo cocer un par de minutos para que el agar agar haga efecto.

5. Retira del fuego, deja templar un poco y llena las tartaletas con esta mezcla. Deja enfriar en la nevera durante al menos 2 horas.

6. Antes de servir decora cada tartaleta con coco rallado y un trozo de fresa.

cda. / cdas. = cucharada sopera / cucharadas soperascdta. / cdtas. = cucharadita de postre / cucharaditas de postre

gogoko_muga gerorako gorde
Erosi errezeta honen osagaiak:

Finestra sul Cielo

1TOFU01

Glutenik gabeko tofu natural ekologikoa

Italian hazitako soja organikoz egindako janaria. Bere landare-proteina eduki handiari esker, ezinbesteko produktua da animalia-proteina elikaduratik kendu dutenentzat. Zapore eta leuntasun paregabearekin, erreferentzia hau oinarrizkoa da sukaldean duen aldakortasunagatik: ondo konbinatzen du elikagai indartsuagoekin eta osagaien zaporea ere xurgatzen du...

Finestra sul Cielo

1CURCU

Turmeric hauts organikoa

Kolore laranja eta usain indartsua duen sukaldaritzako espezia, barazki-platerak, zerealak, menestra beganoak, arroz-platerak, etab. Medikuntza Ayurvedikoan, turmeric urdaileko babesgarritzat eta antiinflamatorio naturaltzat hartu da propietate antioxidatzaile amaigabeekin. Orain beirazko ontzian.

Finestra sul Cielo

2FREBEAV

Glutenik gabeko olo edari ekologikoa

Berritasun paregabea! Lehenengo glutenik gabeko olo edaria beirazko ontzi batean. Olo osoarekin egina, ez du azukre erantsirik. Gainera, erabiltzen den beira birziklagarria eta birziklagarria da, eta horrek ingurumen-inpaktua murrizten du eta oso alternatiba jasangarria bihurtzen da. Zapore benetakoa duen produktu arina, bakarrik edateko, kafea edo tearekin batera eta baita begano eta glutenik gabeko postre goxoak prestatzeko ere. Hoztu gabeko produktua.

Finestra sul Cielo

1BIMATCAO

goizeko kakao galletak

Goizeko gailetak %100 landare-osagaiekin egindako kakaoarekin eta malta eta mahats zukuarekin gozotuak. Gehien gustatzen zaizun landare edariarekin nahasteko aproposa....

kocomi

CC01

Koko olio birjina ekologikoa 225 ml

Sri Lankako koko-olio birjina ekologikoki hazitako kokoekin bakarrik egina. Erauzketa eta hotz prentsaketa metodoak erabiliz fabrikatzen da, findu edo zuritu gabe, beraz, bere propietate onuragarri guztiak aldatu gabe mantentzen ditu. Kolesterol eta trans gantz gabe. Sukaldatzeko, gozogintzarako edo gurina edo margarinaren ordezko aproposa.

Finestra sul Cielo

1MARIZ

Arroz almibarretan 400 gr

Nekazaritza ekologikoko arroz almibarretan %100. Zereal almidoia azukre sinpleago batean bihurtzeko entzima araztuak erabiliz egina. Sistema horri esker, azukre sinpleetan aberatsagoa den malta lortzen da, zereal bakar batez osatutako maltak ekoizteko aukera emanez. Infusioak, teak edo zereal-kafeak gozotzeko edo biscottiak edo tostadak zabaltzeko aproposa....

Finestra sul Cielo

1COCCO

Koko birrindu ekologikoa %100 konpostagarria

Postreak eta gozogintza egiteko koko birrindua. Jatorri organikokoa, kokoa oso zuntz aberatsa da eta gantz osasungarrien iturria da. Babestutako atmosferan ontziratua bere mantenugai guztiak gordetzeko. Gluten gabeko. Orain %100 ontzi konpostagarrian!

Kategoria bereko beste 6 produktu: