Finestra sul Cielo
1FAFA
Espelta irina 500 gr
Nekazaritza ekologikoko espelta irina, babestutako giroan bildua. Gozoa edo gazia edozein errezeta prestatzeko aproposa...
Erraza
Zailtasuna20 minutu
PrestaketaGabonak
MotaCoulant
Kategoria1 y 1/2 taza de harina de espelta
1/2 taza de cacao negro en polvo
1/2 taza de bebida vegetal de avena
1/3 taza de aceite de coco
1/2 taza de sirope de arroz
1 c. de levadura una pizca de sal
1 tableta de chocolate negro cortada en trozos
1. En un bol vertemos la harina tamizada junto con el cacao, la levadura y la sal.
2. En otro recipiente mezclamos el aceite, la bebida vegetal y el sirope.
3. Incorporamos los ingredientes líquidos con las harinas y mezclamos bien para que se incorporen de forma homogénea.
4. Engrasamos los moldes con aceite de coco y los rellenamos con la masa.
5. Distribuimos los trozos de chocolate por encima y horneamos a 200 grados en horno precalentado durante 15 minutos.
6. Servimos calientes.
Emmanuela Gornati
Entrenatzailea eta sukaldari beganoa
Finestra sul Cielo
1FAFA
Nekazaritza ekologikoko espelta irina, babestutako giroan bildua. Gozoa edo gazia edozein errezeta prestatzeko aproposa...
Finestra sul Cielo
1KAKAOA
Nekazaritza ekologikoko kakao-hautsa. Postreak eta gozogintza desberdinak prestatzeko aproposa....
Finestra sul Cielo
2FREBEAV
Berritasun paregabea! Lehenengo glutenik gabeko olo edaria beirazko ontzi batean. Olo osoarekin egina, ez du azukre erantsirik. Gainera, erabiltzen den beira birziklagarria eta birziklagarria da, eta horrek ingurumen-inpaktua murrizten du eta oso alternatiba jasangarria bihurtzen da. Zapore benetakoa duen produktu arina, bakarrik edateko, kafea edo tearekin batera eta baita begano eta glutenik gabeko postre goxoak prestatzeko ere. Hoztu gabeko produktua.
Finestra sul Cielo
1MARIZ
Nekazaritza ekologikoko arroz almibarretan %100. Zereal almidoia azukre sinpleago batean bihurtzeko entzima araztuak erabiliz egina. Sistema horri esker, azukre sinpleetan aberatsagoa den malta lortzen da, zereal bakar batez osatutako maltak ekoizteko aukera emanez. Infusioak, teak edo zereal-kafeak gozotzeko edo biscottiak edo tostadak zabaltzeko aproposa....
kocomi
CC01
Sri Lankako koko-olio birjina ekologikoki hazitako kokoekin bakarrik egina. Erauzketa eta hotz prentsaketa metodoak erabiliz fabrikatzen da, findu edo zuritu gabe, beraz, bere propietate onuragarri guztiak aldatu gabe mantentzen ditu. Kolesterol eta trans gantz gabe. Sukaldatzeko, gozogintzarako edo gurina edo margarinaren ordezko aproposa.
Finestra sul Cielo
1LIEPA
Emultsionatzailerik gabeko ogirako eta pizzarako legamia....
Altze Beltza
AN240
Perun hazitako kakaoarekin egindako %100 kakao hutsezko tablet goxo eta bizia, tentazio ezin hobea da txokolate puruenaren zaleentzat. Antioxidatzaileetan aberatsa, ez du azukre erantsirik eta Bidezko Merkataritza gisa aitortzen da....