Txokolate-coulant beganoa

Erref.: errezeta_243

Erraza

Zailtasuna

20 minutu

Prestaketa

Gabonak

Mota

Coulant

Kategoria

Osagaiak

1 y 1/2 taza de harina de espelta

1/2 taza de cacao negro en polvo

1/2 taza de bebida vegetal de avena

1/3 taza de aceite de coco

1/2 taza de sirope de arroz

1 c. de levadura una pizca de sal

1 tableta de chocolate negro cortada en trozos

Urratsak

1. En un bol vertemos la harina tamizada junto con el cacao, la levadura y la sal.

2. En otro recipiente mezclamos el aceite, la bebida vegetal y el sirope.

3. Incorporamos los ingredientes líquidos con las harinas y mezclamos bien para que se incorporen de forma homogénea.

4. Engrasamos los moldes con aceite de coco y los rellenamos con la masa.

5. Distribuimos los trozos de chocolate por encima y horneamos a 200 grados en horno precalentado durante 15 minutos.

6. Servimos calientes.

txartelaren irudiak

Emmanuela Gornati

Entrenatzailea eta sukaldari beganoa

@emanuela.gornati_chef

Enpresaria, osasun Coach eta Chef beganoa, Essenza metodoaren sortzailea
gogoko_muga gerorako gorde
Erosi errezeta honen osagaiak:

Finestra sul Cielo

1FAFA

Espelta irina 500 gr

Nekazaritza ekologikoko espelta irina, babestutako giroan bildua. Gozoa edo gazia edozein errezeta prestatzeko aproposa...

Finestra sul Cielo

1KAKAOA

Kakao hautsa 125 g

Nekazaritza ekologikoko kakao-hautsa. Postreak eta gozogintza desberdinak prestatzeko aproposa....

Finestra sul Cielo

2FREBEAV

Glutenik gabeko olo edari ekologikoa

Berritasun paregabea! Lehenengo glutenik gabeko olo edaria beirazko ontzi batean. Olo osoarekin egina, ez du azukre erantsirik. Gainera, erabiltzen den beira birziklagarria eta birziklagarria da, eta horrek ingurumen-inpaktua murrizten du eta oso alternatiba jasangarria bihurtzen da. Zapore benetakoa duen produktu arina, bakarrik edateko, kafea edo tearekin batera eta baita begano eta glutenik gabeko postre goxoak prestatzeko ere. Hoztu gabeko produktua.

Finestra sul Cielo

1MARIZ

Arroz almibarretan 400 gr

Nekazaritza ekologikoko arroz almibarretan %100. Zereal almidoia azukre sinpleago batean bihurtzeko entzima araztuak erabiliz egina. Sistema horri esker, azukre sinpleetan aberatsagoa den malta lortzen da, zereal bakar batez osatutako maltak ekoizteko aukera emanez. Infusioak, teak edo zereal-kafeak gozotzeko edo biscottiak edo tostadak zabaltzeko aproposa....

kocomi

CC01

Koko olio birjina ekologikoa 225 ml

Sri Lankako koko-olio birjina ekologikoki hazitako kokoekin bakarrik egina. Erauzketa eta hotz prentsaketa metodoak erabiliz fabrikatzen da, findu edo zuritu gabe, beraz, bere propietate onuragarri guztiak aldatu gabe mantentzen ditu. Kolesterol eta trans gantz gabe. Sukaldatzeko, gozogintzarako edo gurina edo margarinaren ordezko aproposa.

Altze Beltza

AN240

%100 kakao purua BIO txokolate-barra

Perun hazitako kakaoarekin egindako %100 kakao hutsezko tablet goxo eta bizia, tentazio ezin hobea da txokolate puruenaren zaleentzat. Antioxidatzaileetan aberatsa, ez du azukre erantsirik eta Bidezko Merkataritza gisa aitortzen da....

Kategoria bereko beste 6 produktu: