Onddo panzerotto baratxuri saltsarekin

Erref.: errezeta_153

Erraza

Zailtasuna

20 minutu

Prestaketa

Bigarren ikastaroa

Mota

Pasta freskoa

Kategoria

Osagaiak

1 paquete de panzerotto de setas funghi

¼ cebolla finamente picada

3 ajos finamente picados

1 cda. de harina de trigo o de arroz

150 ml de bebida de arroz

2 cdas. de levadura nutricional

1 puñado de rúcula

Sal y pimienta molida al gusto

oliba olio birjina estra

Urratsak

1. Pon una sartén al fuego con un par de cucharadas de aceite de oliva virgen extra. Sofríe la cebolla y los ajos durante 7-8 minutos a fuego medio con un poco de sal.

2. Añade la harina y cocínala un par de minutos sin parar de remover.

3. A continuación, echa la bebida de avena y remueve continuamente durante 5 minutos hasta que la salsa haya espesado un poco. Al final incorpora la levadura nutricional y salpimienta al gusto.

4. Cuece la pasta según las instrucciones del paquete.

5. Escúrrela y échala directamente a la sartén con la salsa. Añade un par de cucharadas del líquido de cocción de la pasta y la rúcula. Dale un par de vueltas para mezclar todo bien y lista para servir.

cda. / cdas. = cucharada sopera / cucharadas soperascdta. / cdtas. = cucharadita de postre / cucharaditas de postre

gogoko_muga gerorako gorde
Erosi errezeta honen osagaiak:

Finestra sul Cielo

1FAINRI

osoko arroz irina

Arroz-irina integrala babestutako giroan egina, bere kontserbazioa bermatzeko. Nekazaritza ekologikotik datorrena, edozein errezeta prestatzeko aproposa da, gozoa zein gazia....

Finestra sul Cielo

1PANZEFUN

Onddo onddo panzerotto vegan BIO

Onddo onddoz betetako pasta freskoen nahasketa goxoa, eskuz egina eta osagai %100 ekologikoekin. Perretxikoak porruaren zaporearekin nahasketak oso plater interesgarria eskaintzen digu anaardo-krema batekin eta piper beltz ukitu batekin konbinatzeko. Italiako zaporea zure platerera ekartzen dugu!...

Oinarrizko prezioa -%15

Finestra sul Cielo

1FREBERI

Glutenik gabeko arroz edaria

Kalitate handiko arroz italiarrekin egindako % 100 begetala glutenik gabeko arroz edari bikaina. Ez dago azukre erantsirik. Zapore gozoa arrozaren eraldaketa entzimatikotik dator. Iturburuko urarekin egina eta zapore leun eta delikatua du ezaugarri. Gosaltzeko edo pintxoetarako esnearen alternatiba gisa aproposa. Ezin hobea pureak, kremak eta mota guztietako postreak prestatzeko ere.

Kategoria bereko beste 6 produktu: