Finestra sul Cielo
1FAINRI
osoko arroz irina
Arroz-irina integrala babestutako giroan egina, bere kontserbazioa bermatzeko. Nekazaritza ekologikotik datorrena, edozein errezeta prestatzeko aproposa da, gozoa zein gazia....
Erraza
Zailtasuna20 minutu
PrestaketaBigarren ikastaroa
MotaPasta freskoa
Kategoria1 paquete de panzerotto de setas funghi
¼ cebolla finamente picada
3 ajos finamente picados
1 cda. de harina de trigo o de arroz
150 ml de bebida de arroz
2 cdas. de levadura nutricional
1 puñado de rúcula
Sal y pimienta molida al gusto
oliba olio birjina estra
1. Pon una sartén al fuego con un par de cucharadas de aceite de oliva virgen extra. Sofríe la cebolla y los ajos durante 7-8 minutos a fuego medio con un poco de sal.
2. Añade la harina y cocínala un par de minutos sin parar de remover.
3. A continuación, echa la bebida de avena y remueve continuamente durante 5 minutos hasta que la salsa haya espesado un poco. Al final incorpora la levadura nutricional y salpimienta al gusto.
4. Cuece la pasta según las instrucciones del paquete.
5. Escúrrela y échala directamente a la sartén con la salsa. Añade un par de cucharadas del líquido de cocción de la pasta y la rúcula. Dale un par de vueltas para mezclar todo bien y lista para servir.
cda. / cdas. = cucharada sopera / cucharadas soperascdta. / cdtas. = cucharadita de postre / cucharaditas de postre
Finestra sul Cielo
1FAINRI
Arroz-irina integrala babestutako giroan egina, bere kontserbazioa bermatzeko. Nekazaritza ekologikotik datorrena, edozein errezeta prestatzeko aproposa da, gozoa zein gazia....
Finestra sul Cielo
1PANZEFUN
Onddo onddoz betetako pasta freskoen nahasketa goxoa, eskuz egina eta osagai %100 ekologikoekin. Perretxikoak porruaren zaporearekin nahasketak oso plater interesgarria eskaintzen digu anaardo-krema batekin eta piper beltz ukitu batekin konbinatzeko. Italiako zaporea zure platerera ekartzen dugu!...
Finestra sul Cielo
1FREBERI
Kalitate handiko arroz italiarrekin egindako % 100 begetala glutenik gabeko arroz edari bikaina. Ez dago azukre erantsirik. Zapore gozoa arrozaren eraldaketa entzimatikotik dator. Iturburuko urarekin egina eta zapore leun eta delikatua du ezaugarri. Gosaltzeko edo pintxoetarako esnearen alternatiba gisa aproposa. Ezin hobea pureak, kremak eta mota guztietako postreak prestatzeko ere.