Vinagreta con compota

Erref.: errezeta_100

Erraza

Zailtasuna

10 minutu

Prestaketa

Salsa

Mota

Salsa

Kategoria

Osagaiak

3 cucharadas de aceite de oliva virgen extra.

1 cucharada de vinagre de manzana sin filtrar.

Sal y pimienta.

El final de la compota de arándanos (equivalente a una cucharada).

Urratsak

Lo mezclamos todo bien y listo, incluso puedes aprovechar el mismo bote para mezclarla y reservarla si te sobra.

gogoko_muga gerorako gorde
Erosi errezeta honen osagaiak:

Finestra sul Cielo

1ELUR-OREINAK

Sagar sagardo ozpin ekologikoa

Nekazaritza ekologikoko sagar sagardo ozpina %5eko azidotasunarekin. Pasteurizatu gabe botilaratu, bere ezaugarriak guztiz gorde ditzan. Hartzidura naturalaren bidez egina. Entsaladak janzteko aproposa. Iragazkirik gabe. Pasteurizatu gabe.

Finestra sul Cielo

1MIRCO

ahabi konpota

Nekazaritza ekologiko ziurtatutako ahabi konpota. Fruta egosita eta sagar kontzentratuarekin nahastetik lortzen da. Fruta onenaren %60-70 gutxienez. Gosaltzeko edo askaria egiteko konpota zabaltzeko aproposa. Postreak lantzeko ere ezin hobea. Ez dago azukre erantsirik...

Kategoria bereko beste 6 produktu:
Baliteke interesa izatea ere