Intxaur barra ahabiekin

Ref: TN010
Kantitatea: 40g
1,95 €
Zergak barne
Zenbatekoa
  • organikoa
  • gluten gabeko
  • beganoa
Naturaren zaporea

Honek ziurtatua:

ORGANIKOA

CA-ORG-006 Nekazaritza EBz kanpokoa

gogoko_muga gerorako gorde

Sorprendente barrita a base de frutos secos y arroz integral hinchado con deliciosos trocitos enteros de arándanos azules, fuente natural de antioxidantes. De intenso sabor, es el snack 100% ecológico ideal para cualquier hora del día o como tentempié para desayunar o merendar. Dulcificado con sirope de agave, está certificado como gluten free y es apto para veganos.

Sirope de ágave*, cacahuetes tostados* (14%), arroz integral tostado*, pipas de calabaza* (8%), linaza* (8%), almendras* (7%), jarabe de arroz integral*, coco tostado* (7,5%), arándanos azules secos azucarados* (5%) (arándanos azules secos*, concentrado de zumo de manzana*, aceite de girasol*), arándanos rojos secos* (4%) (arándanos rojos*, concentrado de zumo de manzana*, aceite de girasol*), anacardos* (4%), pasas* (4%) (pasas*, aceite de girasol*), dados de higo seco* (3%) (dados de higo seco*, harina de arroz*), mezcla de aceite de girasol* (aceite de girasol*, antioxidantes: tocoferoles mezclados, extracto de romero*), concentrado de zumo de granada*, aroma natural, espesante: agar.

Alergenoak:

Beste fruitu lehorrak eta soja arrastoak izan ditzake.

* nekazaritza ekologikoa
kcal.481
kJ.2014
karbohidratoak52
horietatik azukreak24
proteina13
Gantzak:26
horietatik saturatuak7,30
Zuntz dietetikoa8
Gatza0,03
Kategoria bereko beste 6 produktu:

Naturaren zaporea

TN006

Almendra barra haziekin eta mahaspasekin

Mahaspasa, sesamo-hazi eta almendra txigortuen nahasketa barra batean. Arroz marroi kurruskarien oinarri leunarekin, eguneko edozein unetan mokadu gisa jateko barra ezin hobea da. Nekazaritza ekologikoko osagaiekin egina eta agave almibarretan gozotua. Glutenik gabe eta beganoentzako egokia....

Precio base -20%

Naturaren zaporea

TN012

Intxaur barra kokoarekin

Tabernarik Karibekoena! Koko zapore biziarekin, barra hau almendraz, kakahueteez eta anaardoz egindako fruitu lehor osoen nahasketa goxoa da koko fresko zatiekin. Agave almibarretan edulkoratuta, ez du glutenik, beraz, ezin hobea da eguneko edozein unetan mokadu gisa edo gosari edo mokaduaren osagarri natural gisa. %100 ekologikoa eta beganoentzat egokia.

Germinala

GM030

Glutenik gabeko quinoa barra kakaoz betea

Benetako kakao kremaz betetako quinoa barra, eguneko edozein unetan hartzeko mokadu aproposa da. Zaporetsua eta goxoa, ezin izango duzu aurre egin! Glutenik gabeko ziurtagiria.

Naturaren zaporea

TN003

Intxaur barra granadarekin

Zapore gozoa gustatzen bazaizu, taberna hau maite izango duzu. Anakar, kakahuete, hazi eta granada deshidratatu zatiekin egina dago eta fruitu eta fruitu lehorraren konbinazio ezin hobea da mokadu osasuntsu eta begano batez gozatzeko. Osagai ekologikoekin egina, Glutenik Gabeko ziurtagiria du eta agave almibarretan gozotua dago. ...

Precio base -20%

Naturaren zaporea

TN021

Txokolate eta karamelu proteina barra

Harritu zure ahosabaia Taste of Nature-ren txokolate eta karamelu proteina barra berriarekin. Osagai %100 ekologikoekin egina, kakahuete erreen zaporerik goxoena konbinatzen du, karamelu nahasketa batekin eta txokolate puruenaren oinarriarekin. Palma oliorik gabe, glutenik gabe eta beganoentzako egokia....

Naturaren zaporea

TN004

kakahuete barra

Kakahuete hutsa. Gehienez %72 kakahuete zatiak kakahuete-gurinarekin eta agave almibarretan nahastuta taberna goxo batean, eguneko edozein unetan edateko aproposa. Gama osoko barra proteina gehien duena, glutenik gabeko ziurtagiria eta beganoentzat egokia. %100 ekologikoa, %100 naturala. ...

Produktu hau erosi duten bezeroek ere erosi dute:

Naturaren zaporea

TN006

Almendra barra haziekin eta mahaspasekin

Mahaspasa, sesamo-hazi eta almendra txigortuen nahasketa barra batean. Arroz marroi kurruskarien oinarri leunarekin, eguneko edozein unetan mokadu gisa jateko barra ezin hobea da. Nekazaritza ekologikoko osagaiekin egina eta agave almibarretan gozotua. Glutenik gabe eta beganoentzako egokia....

Finestra sul Cielo

2ACIRI

Arroz ozpina 500 ml

Arroz-ozpina terrakotazko ontzietan arroz hartzituz egindako ongailu goxoa da, lehenik alkohol eta gero ozpin bihurtzeko. Bere zaporea, ardo-ozpina baino azido gutxiago, leunagoa eta beteagoa izanik, ezin hobeto doa zereal, barazki eta algetako edozein platerarekin, bere zaporea aldatu gabe nabarmenduz. Zure gisa erabil daiteke...

Altze Beltza

AN003

Gari osoa durum penne

Italiako gari osoko penne artisau moduan hazita, pestizida edo herbizidarik gabe. Brontzezko trafiladuraz egina, pastari ehundura zakarra ematen dion artisau teknika, gehitzen duzun edozein saltsa hobeto xurgatzeko aproposa. Zuntz aberatsa eta proteina eduki handiagoa duena....

Altze Beltza

AN150

Kakao galletak kakao aleekin

Barruan kakao eta kakao aleak dituzten gari galletak, gozoki Gourmet gehienen zaleentzat aproposak. Benetako txokolate ekologikoaren zati bikoitza eta kasu honetan, Bidezko Merkataritza, gosari edo askaria %100 osasuntsu baterako. Palma oliorik ez...

Finestra sul Cielo

1FETFAR

espelta gailetak

Nekazaritza ekologikoko espelta eta ekilore olioarekin egindako galleta tradizionalak eta kurruskariak. Edulkortu gabe eta hamaiketakoak, kanapeak prestatzeko edo konpota, paté, guacamole, hummus edo tahiniarekin zabaltzeko aproposa.

Naturaren zaporea

TN003

Intxaur barra granadarekin

Zapore gozoa gustatzen bazaizu, taberna hau maite izango duzu. Anakar, kakahuete, hazi eta granada deshidratatu zatiekin egina dago eta fruitu eta fruitu lehorraren konbinazio ezin hobea da mokadu osasuntsu eta begano batez gozatzeko. Osagai ekologikoekin egina, Glutenik Gabeko ziurtagiria du eta agave almibarretan gozotua dago. ...

Baliteke interesa izatea ere

Naturaren zaporea

TN003

Intxaur barra granadarekin

Zapore gozoa gustatzen bazaizu, taberna hau maite izango duzu. Anakar, kakahuete, hazi eta granada deshidratatu zatiekin egina dago eta fruitu eta fruitu lehorraren konbinazio ezin hobea da mokadu osasuntsu eta begano batez gozatzeko. Osagai ekologikoekin egina, Glutenik Gabeko ziurtagiria du eta agave almibarretan gozotua dago. ...

Naturaren zaporea

TN004

kakahuete barra

Kakahuete hutsa. Gehienez %72 kakahuete zatiak kakahuete-gurinarekin eta agave almibarretan nahastuta taberna goxo batean, eguneko edozein unetan edateko aproposa. Gama osoko barra proteina gehien duena, glutenik gabeko ziurtagiria eta beganoentzat egokia. %100 ekologikoa, %100 naturala. ...

Naturaren zaporea

TN005

Brasilgo intxaur barra haziekin eta mahaspasekin

Fruitu lehorrak eta haziak barra Brasilgo fruitu lehor zatiekin. Intxaur mota honetako selenio-eduki handiarekin, ekologikoki hazitako mokadu ezin hobea da beganoentzat eta glutenik gabekoentzat. Mahaspasekin, kalabaza haziekin eta kakahueteekin, agave almibarretan gozotu da eta ehundura berezia eta zapore goxoa ditu.

Naturaren zaporea

TN006

Almendra barra haziekin eta mahaspasekin

Mahaspasa, sesamo-hazi eta almendra txigortuen nahasketa barra batean. Arroz marroi kurruskarien oinarri leunarekin, eguneko edozein unetan mokadu gisa jateko barra ezin hobea da. Nekazaritza ekologikoko osagaiekin egina eta agave almibarretan gozotua. Glutenik gabe eta beganoentzako egokia....

Naturaren zaporea

TN008

Intxaur barra sagar eta kanelarekin

Fruitu lehor eta hazien barra goxoa sagar deshidratatu eta kanela zatiekin. Agave almibarretan gozotua eta ukitu gazi-gozo originalarekin, ezin hobea da mokadu zaporetsuen zaleentzat. Ekologikoan hazitako osagaiekin egina, glutenik gabeko ziurtagiria du eta beganoentzat egokia da. ...

Naturaren zaporea

TN009

Cranberry Intxaur Taberna

Kakahueteekin, kalabaza haziekin eta mahaspasekin. Zuntz iturri, otordu artean zerbait zaporetsua eta osasuntsua hartzeko aukera aproposa da. Gosari edo askariaren parte gisa ere ikus daiteke. %100 ekologikoa, agave almibarretan gozotua dago, glutenik gabekoa eta beganoentzat egokia. ...