Frijitu arroz fideoekin

Erref.: errezeta_153

Erraza

Zailtasuna

20 min.

Prestaketa

Pasta

Mota

Pasta de arroz

Kategoria

Osagaiak

150 g de fideos de arroz Bifun 

2 ajos rallados

1 cda. de jengibre rallado

1 zanahoria cortada en láminas finas

½ calabacín cortado en bastones

¼ cebolla morada cortada en juliana

4 champiñones cortados en láminas

Sesamo olioa

Cebolleta, cilantro o perejil picado

Sésamo 

Salsa

1 cda. de vinagre de arroz

3 cdas. de tamari 

1 cda. de sirope de arroz

3 cdas. de agua

1 cda. de harina de maíz

Urratsak

1. Empieza preparando la salsa, para ello mezcla todos los ingredientes en un bol y reserva.

2. Pon una sartén al fuego con un chorrito de aceite de sésamo. Sofríe el ajo y el jengibre un par de minutos sin que cojan color.

3. Añade la zanahoria, el calabacín, la cebolla y los champiñones. Saltea un par de minutos a fuego alto. Luego baja el fuego tapa la sartén y deja que las verduras se ablanden 3-4 minutos.

4. Mientras cuece los fideos de arroz en una cazuela con agua hirviendo durante 5 minutos. Escúrrelos bien y échalos directamente a la sartén con las verduras.

5. Ahora echa la salsa que has preparado, mezcla todo bien y cocina un par de minutos hasta que espese un poco.

6. Sirve el salteado con perejil fresco picado, sésamo y un chorrito de zumo de lima.

cda. / cdas. = cucharada sopera / cucharadas soperas

cdta. / cdtas. = cucharadita de postre / cucharaditas de postre

gogoko_muga gerorako gorde
Erosi errezeta honen osagaiak:

Finestra sul Cielo

1ACIRI

Vinagre de arroz integral 250 ml

El vinagre de arroz integral es un apetitoso condimento elaborado a partir de fermentar durante un año el arroz en tinas de terracota, para convertirlo primero en alcohol y después en vinagre. Su sabor, siendo menos ácido, más suave y lleno que el vinagre de vino, se combina perfectamente con cualquier plato de cereales, verduras y algas, resaltando su sabor sin modificarlo. Puede utilizarse como sust...

Finestra sul Cielo

1BIF

Bifun (arroz fideoak)

Ekialdeko arroz espageti tradizionala. Arinak eta zaporetsuak, Txinako fideoen antzekoak dira baina kalitate japoniarra zainduz eginak dira. Goxoak dira edozein ongailurekin, entsaladan eta saldatan edo "ekialdeko" erara: zartagin batean salteatzen dira olio apur batekin, garaiko barazkiak, tofu edo seitan...

Finestra sul Cielo

1OLISE

Sesamo-hazi-olio ekologikoa

Sesamo hazi organiko leundu, xehatu eta hotzean sakatuta lortutako olioa. Gantz-azido poliinsaturatuen eduki handia. Sukaldatzeko, entsaladak janzteko eta saltsak eta zopak prestatzeko aproposa...

Finestra sul Cielo

1SESANE

Sesamo beltza BIO %100 konpostagarria

Sesamo beltz organikoa, kaltzio, gantz-azido, proteina eta zuntzetan aberatsa. Sesamo zuria baino zapore biziago eta aromatikoagoa duena, sesamo beltza aproposa da edozein plater aberasteko edo ogi eta gailetei gehitzeko. Babestutako atmosferan ontziratua bere mantenugai guztiak gordetzeko. Gluten gabeko. Orain %100 ontzi konpostagarrian!

Finestra sul Cielo

1 TAMAINA

Tamari ekologikoa 250 ml

Sojatik eta gatzarekin prestatutako tamari produktu trinkoa, aberatsa eta zaporetsua da. Metodo tradizional onenari jarraituz ekoitzitakoa (18 hilabetez hartzitzea egurrezko upelean), aproposa da zerealetan, lekaleetan, barazkiak, algak, arroza, pasta edo entsaladak... oinarritutako errezetak aberasteko eta aromatzeko.

Finestra sul Cielo

1MARIZ

Arroz almibarretan 400 gr

Nekazaritza ekologikoko arroz almibarretan %100. Zereal almidoia azukre sinpleago batean bihurtzeko entzima araztuak erabiliz egina. Sistema horri esker, azukre sinpleetan aberatsagoa den malta lortzen da, zereal bakar batez osatutako maltak ekoizteko aukera emanez. Infusioak, teak edo zereal-kafeak gozotzeko edo biscottiak edo tostadak zabaltzeko aproposa....

Finestra sul Cielo

1IMPANA

Arto-irina ogitzeko

Nekazaritza ekologikotik ogitzeko arto-irina. Frijitu kurruskari eta arin egiteko aproposa. Ez du legamiarik eta gantz gutxi du....

Kategoria bereko beste 6 produktu:
Baliteke interesa izatea ere