Pajaritas de trigo bio

Ref: IR008
Kantitatea: 500g
1,95 €
Zergak barne
Zenbatekoa
  • organikoa
iris organikoa

Honek ziurtatua:

ORGANIKOA IT-BIO-006
gogoko_muga gerorako gorde
Las pajaritas de trigo duro ecológico IRIS se producen con una mezcla de granos cuidadosamente seleccionados por ellos de su propia cosecha, para garantizar un producto con un alto valor nutricional y con una óptima resistencia a la cocción. Toda la elaboración responde plenamente al método tradicional, con dibujo en bronce, para obtener una pasta agradablemente más rugosa y porosa, ideal para absorber y realzar las salsas.
Nekazaritza ekologikoko gari semola
Alergenoak: glutena dauka. Arrautza, soja, mostaza eta eratorriak izan ditzake
* nekazaritza ekologikoa
500 g pasta prestatzeko, jarri 5 litro ur gazi inguru irakiten. Bota pasta eta egosi zehaztutako egosketa-denborarako, noizean behin nahastuz, egosi zehaztutako egosketa-denborarako, xukatu, ondu dastatzeko eta zerbitzatu.
kcal356
kJ1508
gantzak1,6
Horietatik saturatuak0,4
karbohidratoak72,4
horietatik azukreak2,6
Zuntz dietetikoa2,8
proteina11,5
Gatza<0,01
Kategoria bereko beste 6 produktu:
Oinarrizko prezioa -%10

Altze Beltza

AN231

Glutenik gabeko artoa eta arroz espagetiak

Italiako iparraldean hazitako arto eta arroz ekologikoarekin egindako glutenik gabeko pasta tradizionala. Artoaren eta arrozaren arteko zapore-oreka ezin hobea lortzeko bereziki diseinatutako errezeta batekin. Espageti hauek barazki salteatuekin, pestoekin edo saltsekin konbinatzeko alternatiba ezin hobea dira. ...

Altze Beltza

AN219

Espelta integrala fusilli

Fusilli jatorrena, Toscana, Umbria, Marche eta Emilia Romagna eskualdeetan hazitako espelta organikoarekin egina. Bere nutrizio-ezaugarriengatik eta zuntz-eduki handiagatik nabarmentzen da. Edozein saltsarekin konbinatzeko edo pasta entsaladak egiteko...

Finestra sul Cielo

1FAPOSPI

tximeleta trikoloreak

Pasta trikolore alaia, tomatearekin eta espinakarekin, tenperatura baxuan (45 gradu gehienez) prestatu eta lehortutako gari duro semolarekin soilik egindakoa. Edozein saltsa edo ongailu motarekin konbinatzeko edo entsaladei gehitzeko aproposa....

Altze Beltza

AN220

espageti espelta

Italiako espelta zuriarekin egindako espageti gozoak, planetako zereal zaharrenetariko eta nutritiboenetako bat. Gari-pastarekin alderatuta, digerigarriagoa da, kaloria-eduki txikiagoa du eta zapore apur bat gozoa du. Edozein saltsa motarekin konbinatzeko aproposa! Gainera, bere ontziak % 100 paperezkoa eta plastikorik gabekoa da, horrela gure planeta zaintzen laguntzen du.

Altze Beltza

AN005

Gari osoa durum fusilli

Murge goi-ordokitik, Puglia eta Basilicata artean, Italiako hegoaldean, Italiako gari ekologikoarekin egindako fusilli osoa. Zuntz aberatsa eta proteina eduki handiagoa duena. Edozein saltsarekin konbinatzeko edo entsaladei gehitzeko aproposa...

Produktu hau erosi duten bezeroek ere erosi dute:

Finestra sul Cielo

1HARRIZ

Sesamo grissini integrala

Grisini osoak nekazaritza ekologikoko sesamoarekin. Zaporetsua eta kurruskaria, irin integralarekin eta landare olioarekin egina. Minipack erosoetan aurkeztuta edozein unetan eta tokian jateko....

Finestra sul Cielo

1FAINSA

Osoko alabeo irina

Nekazaritza ekologikoko irina integrala eta babes giroan ontziratua. Edozein errezeta prestatzeko aproposa, gozoa edo gazia....

Vivibio

VBIO518

Glutenik gabeko olo edaria

Glutenik gabeko olo edaria bi osagairekin bakarrik egina: ura eta olo ekologikoa. Gantz gutxi izateaz gain, azukre erantsirik ez edukitzeaz gain, erreferentzia honek gorputz osoko ehundura du, behi-esnearen alternatiba ezin hobea bihurtzen duena. Glutenik gabeko ziurtagiria eta %100 begetala.

Oinarrizko prezioa -%10

Finestra sul Cielo

1PUPER

Udare-pure ekologikoa

%100 udare-purea tenperatura baxuan egositako fruta ekologikoarekin, bere nutrizio-propietateak gordetzeko. Ez dago lodigarri edo koloratzailerik. Fruta azukreak bakarrik ditu. Naturaz betetako mokadu bat edo postrea. Erosotasun handiagoa lortzeko 100 gramoko bi ontzitan aurkeztuta....

Altze Beltza

AN118

Espelta galletak txokolate tantekin

Italiako frollini cookie tipikoak, espelta irinarekin egindako txokolate txipekin. Ahosabairako gozamena, edozein zereal, te edo kafe edarirekin konbinatzeko aproposa. Errezeta oliba olio birjina estrarekin eta palma oliorik gabe....

Finestra sul Cielo

1PIZFA

Espelta integraleko pizza oinarria (2 oinarri)

Nekazaritza ekologikoko %100 espelta irin integralarekin egindako bi pizza base. Ebakitako barazki, oliba eta abarrekin konbinatzeko. ...