Cheesecake vegano de té matcha

Erref.: errezeta_100

Erraza

Zailtasuna

40 minutu

Prestaketa

Tarta

Mota

Postrea

Kategoria

Osagaiak

Para hacer esta base solo necesitas:

1 cdita. de canela.

5 cdas. de aceite de coco derretido.

80 g de galletas de la mañana.

Para la crema:

200 g de anacardos previamente remojados.

1 cda. de aceite de coco.

200 ml de nata de coco

3 cdas. de té matcha.

3 cdas. de sirope de arroz.

Urratsak

1. Tritura las galletas con un procesador o batidora hasta que queden como una harina.

2.Añade la canela y el aceite de coco previamente derretido y mezcla bien.

3.Cubre el molde con esta masa y ve aplanándola para formar la base. Deja reposar en nevera.

4.Mezcla todo los ingredientes de la crema hasta que quede una masa integrada.

5. Congela mínimo 2 horas y decora.

gogoko_muga gerorako gorde
Erosi errezeta honen osagaiak:
Oinarrizko prezioa -%10

Finestra sul Cielo

1PARTIDUA

Matcha te organikoa %100 plastikorik gabe

Japoniako te tradizional eta hautatua Japoniako te zeremonian erabiltzen da, baita hainbat postre, edari edo plater prestatzeko ere. Zapore gozoaren eta ukitu mingotsa apur batekin konbinatutako te berde hauts gisa bereizten da. Egiten den landareak itzalean hazten dira eta hostoak eskuz jasotzen dira, beraz, ohiko te berdea baino askoz aminoazido gehiago ditu...

Finestra sul Cielo

1MARIZ

Arroz almibarretan 400 gr

Nekazaritza ekologikoko arroz almibarretan %100. Zereal almidoia azukre sinpleago batean bihurtzeko entzima araztuak erabiliz egina. Sistema horri esker, azukre sinpleetan aberatsagoa den malta lortzen da, zereal bakar batez osatutako maltak ekoizteko aukera emanez. Infusioak, teak edo zereal-kafeak gozotzeko edo biscottiak edo tostadak zabaltzeko aproposa....

Finestra sul Cielo

1BIMATUB

Goizeko hodiko gailetak BIO

Gari-irin eta ekilore olioarekin egindako galletak, gosari osasuntsu eta zaporetsua egiteko aproposak. Arrautza edo esnerik gabe eta maltaz gozotua. Edozein edari barazki motarekin konbinatzeko aproposa... Orain tutu formatuan!

kocomi

CC01

Koko olio birjina ekologikoa 225 ml

Sri Lankako koko-olio birjina ekologikoki hazitako kokoekin bakarrik egina. Erauzketa eta hotz prentsaketa metodoak erabiliz fabrikatzen da, findu edo zuritu gabe, beraz, bere propietate onuragarri guztiak aldatu gabe mantentzen ditu. Kolesterol eta trans gantz gabe. Sukaldatzeko, gozogintzarako edo gurina edo margarinaren ordezko aproposa.

Kategoria bereko beste 6 produktu:
Baliteke interesa izatea ere