Entsalada marinatutako tofu eta chia haziekin

Erref.: errezeta_94

Erraza

Zailtasuna

40 minutu

Prestaketa

Entsalada

Mota

Proteina

Kategoria

Osagaiak

  • 1 bloque de tofu
  • 1 lechuga
  • 1 pepino
  • 1 azenario
  • Hinojo fresco
  • Rábanos
  • Maíz cocido
  • Semillas de chía
  • Perejil cortado fino

 

Para el macerado:
 

  • 1 taza de agua
  • 4 cucharadas de shoyu
  • Laurel
  • Tomillo
  • 1 cucharada de aceite de oliva extravirgen exprimido en frío
  • 1 cucharada de vinagre
  • Ajo al gusto

Urratsak

1. Cortar el bloque de tofu a dados.2. Preparar el macerado mezclando todos los ingredientes en una fuente de cerámica o vidrio y dejar el tofu en maceración durante 2-3 horas.3. Preparar la ensalada lavando la zanahoria, el pepino, los rábanos y la lechuga con abundante agua. Añadir el maíz cocido.4. Escurrir el tofu y mezclarlo con la ensalada.5. Moler las semillas de chía y Espolvorear el polvo por encima6. Decorar con hinojo y perejil.7. Aliñar al gusto y servir.
gogoko_muga gerorako gorde
Erosi errezeta honen osagaiak:
Oinarrizko prezioa -%10

Finestra sul Cielo

1TOFU01

Glutenik gabeko tofu natural ekologikoa

Italian hazitako soja organikoz egindako janaria. Bere landare-proteina eduki handiari esker, ezinbesteko produktua da animalia-proteina elikaduratik kendu dutenentzat. Zapore eta leuntasun paregabearekin, erreferentzia hau oinarrizkoa da sukaldean duen aldakortasunagatik: ondo konbinatzen du elikagai indartsuagoekin eta osagaien zaporea ere xurgatzen du...

Finestra sul Cielo

1CHIA

Chia hazi ekologikoak %100 konpostagarriak

Chia hazi ekologikoak. Superelikagaitzat hartuta, Omega3-ren eduki handiena duen barazkia dira, baita zuntz, fosforo, kaltzio, magnesio, potasio, burdina eta selenio iturri bikaina ere. Entsaladetan gehitzeko aproposa, postreetarako eta ogietarako osagai gisa erabiltzeko EDO irabiatuak prestatzeko... Orain %100 konpostagarria den ontzi batean!

Finestra sul Cielo

1SHOYU

Salsa de soja shoyu fermentada 250ml bio

Metodo tradizional onenari jarraituz egindako soja saltsa (18 hilabetez hartzitzea egurrezko upel batean). Zereal, lekale, barazki eta algetan oinarritutako errezetak egiteko aproposa. ...

Kategoria bereko beste 6 produktu: