intxaur pate

Erref.: errezeta_243

Erraza

Zailtasuna

30 minutu

Prestaketa

Gabonak

Mota

Proteina begetala

Kategoria

Osagaiak

100 gramos de nueces

2 cucharadas de miso de cebada

100 gramos de tofu ahumado

Aceite de sésamo al gusto según textura buscada

Una cucharada de agua

Urratsak

1. Tostamos las nueces en una sartén de fondo grueso durante 2 minutos.

2. Mezclamos el miso y el aceite.

3. Incorporar el tofu.

4. Triturar e ir añadiendo agua según la textura deseada.

txartelaren irudiak

Patricia Restrepo

IMEko zuzendaria

@patriciarestrepomacrobiotica

Espainiako Makrobiotiko Institutuko zuzendaria eta makrobiotiko aholkularia
gogoko_muga gerorako gorde
Erosi errezeta honen osagaiak:

Vivibio

VBIO003

Tofu ketua ekologikoa

Italian hazitako soja ekologikoetan oinarritutako landare-janaria. Bere landare-proteina eduki handiari esker, erreferentzia hau oinarrizkoa da animalia-proteina saihesten duten pertsonen egunerokotasunean. Zapore biziagoarekin eta testura leunarekin, tofu ketua barazki pintxoak prestatzeko edo arroz marroiarekin garbantzu gisatu batean gehi daiteke. Barazkientzako egokia...

Finestra sul Cielo

MARTXOAK 1

Mugi misoa (garagar misoa) 300 gr

Mugi misoak edo garagar misoak garagar proportzio handia dauka. Sojaren lurrun-sukaldatzeak eta soja, gatzak eta zerealak urtebete gutxi gorabehera heltzeak, zedrozko ontzi handietan egindakoak, zapore nahastezina eta delikatua ematen dio janari honi. Miso aproposa zopak, saltsak eta hainbat ongailu prestatzeko.

Finestra sul Cielo

1OLISE

Sesamo-hazi-olio ekologikoa

Sesamo hazi organiko leundu, xehatu eta hotzean sakatuta lortutako olioa. Gantz-azido poliinsaturatuen eduki handia. Sukaldatzeko, entsaladak janzteko eta saltsak eta zopak prestatzeko aproposa...

Kategoria bereko beste 6 produktu: