sagar tarta

Ref: receta_22

Erraza

Zailtasuna

30 minutu

Prestaketa

Postrea

Mota

Tarta

Kategoria

Osagaiak

  • Base:
  • Galletas integrales sin azúcar

 

  • Relleno:
  • 6 manzanas dulces (cortadas a trozos grandes)
  • 3 plátanos cortados finos
  • Itsas gatz pixka bat
  • 1 c.p. de ralladura de limón
  • 1 vaina de vainilla (abierta)
  • 3 c.s. de sirope de arroz
  • 3 c.s. de Extracto de algas agar-agar en tiras 

Urratsak

1. Colocar en una cazuela las manzanas (reservar 1 para decorar) los plátanos, la sal, la vaina de vainilla (rascar su interior e integrar el polvillo aromático con los demás ingredientes), los copos de agar agar y un fondo de agua.

2. Cocer a fuego medio-bajo durante 20-25 minutos

3. Añadir el endulzante al gusto y la ralladura de limón. Mezclar bien. Retirar la vaina de vainilla

4. Colocar en un molde un fondo de galletas. Verter encima el relleno

5. Cortar la manzana que teníamos reservada a gajos semi finos y hacerlas a la plancha Sobreponerlas encima del molde, justo cuando se ha vertido el relleno. Espolvorear con canela y dejar enfriar

gogoko_muga gerorako gorde
Erosi errezeta honen osagaiak:

Finestra sul Cielo

1 BUZANTA

Egunon galletak

Maltarekin gozotutako eta osagai ekologikoen aukeraketa batekin egindako gari gailetak. Kurruskariak eta zaporetsuak, gosari edo mokadu osasuntsu eta osasuntsu batez gozatzeko aproposak dira. Ez arrautza edo esnerik. Edozein edari barazki motarekin konbinatzeko ere ezin hobea....

Finestra sul Cielo

1MARIZ

Arroz almibarretan 400 gr

Nekazaritza ekologikoko arroz almibarretan %100. Zereal almidoia azukre sinpleago batean bihurtzeko entzima araztuak erabiliz egina. Sistema horri esker, azukre sinpleetan aberatsagoa den malta lortzen da, zereal bakar batez osatutako maltak ekoizteko aukera emanez. Infusioak, teak edo zereal-kafeak gozotzeko edo biscottiak edo tostadak zabaltzeko aproposa....

Kategoria bereko beste 6 produktu: