azalorea crackers

Erref.: errezeta_273

Erraza

Zailtasuna

20 minutu

Prestaketa

Arratsaldeko merienda

Mota

Merienda

Kategoria

Osagaiak

1 coliflor mediana
300 gramos de harina de almendras
4 cucharadas de kuzu
sal rosa del Himalaya fina
Pesto vegetal
Tempeh a la plancha cortado en lonchas
Un poco de rúcula

Urratsak

1.Rallar la coliflor. 

2. Cocinarla al vapor durante 3 minutos.

3. Mezclarla con la harina de almendras y el kuzu.

4. Extender la masa sobre una bandeja para horno con un poquito de aceite.

5. Cortar la masa en 4 porciones y hornear 15 minutos a 180º hasta que esté crujiente. 

6. Añadimos el tempeh, la rúcula y el pesto vegetal y horneamos unos 5 minutos más. 

txartelaren irudiak

Patricia Restrepo

IMEko zuzendaria

@patriciarestrepomacrobiotica

Espainiako Makrobiotiko Institutuko zuzendaria eta makrobiotiko aholkularia
gogoko_muga gerorako gorde
Erosi errezeta honen osagaiak:
Oinarrizko prezioa -%10

Finestra sul Cielo

1FARIMAN

BIO almendra irina - %100 konpostagarria

Nekazaritza ekologikoko almendra irina, zuritutako fruitu lehorrak birrintzean egindakoa. Errezeta gozoak zein gaziak prestatzeko aproposa....

Finestra sul Cielo

1KUZUBO

Kuzu BIO 100% Plastic Free

Kuzu de origen ecológico de La Finestra sul Cielo. El Kuzu es la fécula obtenida de la raíz de una planta selvática, empleada para preparar jaleas de fruta y bebidas especiales como el famoso Ume-Sho-Kuzu. Se puede utilizar en sopas, salsas, gelatinas, dulces, etc....¡Ahora en formato vidrio!

Finestra sul Cielo

1FSALMOA

Himalaiako gatz arrosa fina

Himalaiako gatz arrosa fina, findu gabekoa eta gehigarririk gabea, duela 250 milioi urte baino gehiago sortu zen kutsatu gabeko ingurune natural batean itsasoko gordailuak lehortzearen ondorioz. Mineral puruetan eta oligoelementuetan aberatsa da, hala nola kaltzioa, burdina, magnesioa eta potasioa. Entsaladak, barazkiak, zopak edo edariak prestatzeko aproposa. Beira formatuan aurkeztutako kondimentua.

Finestra sul Cielo

1PESTO

Barazki pesto ekologikoa

Nekazaritza ekologikoko osagaiekin egindako barazki pestoa. Pasta, quinoa edo barazkiekin konbinatzeko aproposa....

Oinarrizko prezioa -%10

Finestra sul Cielo

1TEMPEH01

Tempeh plantxan ekologikoa

Soja organikoz egindako janaria. Landare-proteina eduki handia duenez, tempeh naturala baliabide ezin hobea da sukaldean duen aldakortasunerako. Zerrendatan moztu eta barazki, soba fideoak eta tempeh wok bat egin dezakezu. Pertsona beganoentzat egokia....

Kategoria bereko beste 6 produktu:

Voelkel

VK066

Zumo de Pomelo rosa BIO

Eguzkitan heldutako eta jatorriko herrialdean kontu handiz prentsatutako pomeloarekin egindako zukua. Pomelo arrosaren fruta-usain eta zapore biziak trago bakoitza esperientzia freskagarria bihurtzen du. Erabilitako osagai guztiak genetikoki eraldatutako organismorik gabekoak dira eta nekazaritza ekologikotik datoz, eskualdeko laborantzari lagunduz....