Finestra sul Cielo
1POLISTA
berehalako polenta
Nekazaritza ekologikoko berehalako polenta. Plater gozoak zein gaziak prestatzeko aproposa....
Erraza
Zailtasuna1 ordu
PrestaketaPostrea
MotaTarta
Kategoria
1. En una olla ponemos a cocer la leche y la fruta seca. Vamos añadiendo la polenta en forma de lluvia sin parar de remover. Lo llevamos a ebullición poco a poco; pueden ser hasta 10 minutos. Al final debe estar unos pocos minutos burbujeando
2. Añadimos el coco, la ralladura y la vainilla (o canela si no tenemos). Ponemos también la y cuando vemos que se espesa mucho y se empieza a pegar en el fondo, retiramos del fuego
3. Para preparar el coulís de cacao calentamos en un minicacito 20 ml aceite girasol, 2 cucharaditas de cacao en polvo y 2 cucharadas de melaza de arroz. Añadimos una pizca de vainilla en polvo. Reservamos las hojas de menta y las almendras
4. Para el montaje ponemos en un molde alargado una cantidad a gusto de melaza de cebada (es muy densa, no os preocupéis, que con el calor del pudding se extiende) y vertemos encima la polenta bien caliente. Dejamos enfriar y la guardamos en la nevera. Incluso mejor comer al día siguiente. Desmoldamos y veremos que la melaza parecerá puro caramelo. Para servir, cortamos y vertemos el coulís de cacao caliente y la almendrita por encima. Decoramos con las hojas de menta
Finestra sul Cielo
1POLISTA
Nekazaritza ekologikoko berehalako polenta. Plater gozoak zein gaziak prestatzeko aproposa....
Finestra sul Cielo
1BERI
Landare-oinarritutako arroz edari bikaina azukre erantsirik gabe. Zapore gozoa arrozaren eraldaketa entzimatikotik dator. Italiako arroz ekologikoaren ale osoekin egina. Glutenik gabeko behi esnearen alternatiba.
Finestra sul Cielo
MARTXOAK 1
Nekazaritza ekologikoko garagar malta almibarretan. Zereal-almidoia azukre sinpleago batean bihurtzeko entzima araztuak erabiliz egina. Infusioak, teak edo zereal-kafeak gozotzeko, edo biscotti edo tostadak zabaltzeko aproposa....
Finestra sul Cielo
1KAKAOA
Nekazaritza ekologikoko kakao-hautsa. Postreak eta gozogintza desberdinak prestatzeko aproposa....
Finestra sul Cielo
1MARIZ
Nekazaritza ekologikoko arroz almibarretan %100. Zereal almidoia azukre sinpleago batean bihurtzeko entzima araztuak erabiliz egina. Sistema horri esker, azukre sinpleetan aberatsagoa den malta lortzen da, zereal bakar batez osatutako maltak ekoizteko aukera emanez. Infusioak, teak edo zereal-kafeak gozotzeko edo biscottiak edo tostadak zabaltzeko aproposa....