Azuki eta hur txokolateak

Ref: receta_160

Erraza

Zailtasuna

10 minutu

Prestaketa

Postreak

Mota

Individuales

Kategoria

Osagaiak

  • 50 g de azukis cocidos y escurridos
  • 1 cucharada de café de cereales
  • 3 cucharadas de sirope de arroz
  • 2 cucharadas de puré de avellanas
  • 50 g de avellanas en polvo

Urratsak

1. Mezclar todos los ingredientes en una batidora, reservando un poco de avellanas en polvo.

2. Hacer bolitas con las manos húmedas y rebozar con las avellanas en polvo que hemos reservado.

gogoko_muga gerorako gorde
Erosi errezeta honen osagaiak:

Finestra sul Cielo

1AZU

Azukiak %100 konpostagarriak

Nekazaritza ekologikoko azukiak, zuntz eta proteina eduki handikoak. Edozein plater edo ontzeko aproposa oliba olio birjina estra, Gomasio edo soja saltsarekin dastatzeko. Babestutako atmosferan ontziratua, bere mantenugai guztiak gordetzeko. Gluten gabeko. Orain %100 ontzi konpostagarrian!

Finestra sul Cielo

1CAFCE

Zerealia

Zereal, txikoria eta fruitu lehorren nahasketa goxoa. Gosaltzeko edo egunean zehar egin nahi duzun atsedenaldirako aproposa. Edateko prest...

Finestra sul Cielo

1MARIZ

Arroz almibarretan 400 gr

Nekazaritza ekologikoko arroz almibarretan %100. Zereal almidoia azukre sinpleago batean bihurtzeko entzima araztuak erabiliz egina. Sistema horri esker, azukre sinpleetan aberatsagoa den malta lortzen da, zereal bakar batez osatutako maltak ekoizteko aukera emanez. Infusioak, teak edo zereal-kafeak gozotzeko edo biscottiak edo tostadak zabaltzeko aproposa....

Kategoria bereko beste 6 produktu: