Marrubi eta txokolate beltza bonbon izozkia

Erref: errezeta_401

Erraza

Zailtasuna

15 minutu

Prestaketa

Postreak

Mota

Izoztuta

Kategoria

Osagaiak

150 g de fresas maduras (frescas o descongeladas)

1 cda. de zumo de lima o limón

120 ml de bebida de avena en vidrio

1 cda. de sirope de arroz

Cobertura

80 g de chocolate negro

2 cdas. de aceite de coco

Trozos de fresa

Coco rallado

Urratsak

1. Pon en el vaso de la batidora las fresas y el zumo de lima. Tritura hasta obtener una textura de batido.

2. Añade la bebida de avena y el sirope de arroz. Vuelve a batir hasta que esté todo integrado.

3. Llena los moldes de helado con la mezcla y deja en el congelador durante al menos 4 horas o hasta que se hayan endurecido por completo.

4. Por último, funde el chocolate negro con el aceite de coco al baño María o unos segundos en el microondas.

5. Pon la mezcla en un vaso estrecho y sumerge cada helado en el chocolate. Añade unos trocitos de fresa por encima y espolvorea un poco de coco.

6. Vuelve a meter los helados al congelador 15 minutos y estarán listos.

gogoko_muga gerorako gorde
Erosi errezeta honen osagaiak:

Finestra sul Cielo

2FREBEAV

Glutenik gabeko olo edari ekologikoa

Berritasun paregabea! Lehenengo glutenik gabeko olo edaria beirazko ontzi batean. Olo osoarekin egina, ez du azukre erantsirik. Gainera, erabiltzen den beira birziklagarria eta birziklagarria da, eta horrek ingurumen-inpaktua murrizten du eta oso alternatiba jasangarria bihurtzen da. Zapore benetakoa duen produktu arina, bakarrik edateko, kafea edo tearekin batera eta baita begano eta glutenik gabeko postre goxoak prestatzeko ere. Hoztu gabeko produktua.

Finestra sul Cielo

1MARIZ

Arroz almibarretan 400 gr

Nekazaritza ekologikoko arroz almibarretan %100. Zereal almidoia azukre sinpleago batean bihurtzeko entzima araztuak erabiliz egina. Sistema horri esker, azukre sinpleetan aberatsagoa den malta lortzen da, zereal bakar batez osatutako maltak ekoizteko aukera emanez. Infusioak, teak edo zereal-kafeak gozotzeko edo biscottiak edo tostadak zabaltzeko aproposa....

Finestra sul Cielo

1COCCO

Koko birrindu ekologikoa %100 konpostagarria

Postreak eta gozogintza egiteko koko birrindua. Jatorri organikokoa, kokoa oso zuntz aberatsa da eta gantz osasungarrien iturria da. Babestutako atmosferan ontziratua bere mantenugai guztiak gordetzeko. Gluten gabeko. Orain %100 ontzi konpostagarrian!

kocomi

CC01

Koko olio birjina ekologikoa 225 ml

Sri Lankako koko-olio birjina ekologikoki hazitako kokoekin bakarrik egina. Erauzketa eta hotz prentsaketa metodoak erabiliz fabrikatzen da, findu edo zuritu gabe, beraz, bere propietate onuragarri guztiak aldatu gabe mantentzen ditu. Kolesterol eta trans gantz gabe. Sukaldatzeko, gozogintzarako edo gurina edo margarinaren ordezko aproposa.

Kategoria bereko beste 6 produktu: