Buckwheat frijituak eta tofu ketua

Erref.: errezeta_243

Erraza

Zailtasuna

1 ordu

Prestaketa

Hamaiketakoa

Mota

Proteina begetala

Kategoria

Osagaiak

  • 250 g de trigo sarraceno
  • 1 calabaza dulce
  • 2 cebollas
  • Glutenik gabeko arroz edaria
  • Aceite de oliva extravirgen
  • Itsasoko gatza
  • 1 bloque de tofu ahumado cortado a dados
  • Daikon seco rallado
  • 1 limón
  • Shoyu

Urratsak

1. Realizamos un puré denso con la cebolla y la calabaza. Para ello, cortamos la cebolla a tiras finas y la rehogamos en una cazuela con sal marina.

2. Una vez translúcida, agregamos la calabaza, la cubrimos justo de agua sin sobrepasar la verdura y cocemos lentamente.

3. A parte, hervimos el trigo sarraceno con 2 medidas de agua por 1 de cereal y aún caliente mezclamos con la calabaza.

4. Trituramos en caliente para obtener una textura óptima junto con un poco de bebida de arroz. Se tiene que obtener una textura densa.

5. Con esta masa rebozaremos daditos de tofu ahumado y los freiremos en aceite de oliva extravirgen.6. Para degustar, acompañamos con daikon rallado y condimentado con ralladura de limón, aceite y salsa de soja.

gogoko_muga gerorako gorde
Erosi errezeta honen osagaiak:

Finestra sul Cielo

1SARA

%100 konpostagarria aladarra

La Finestra sul Cielo-ko Buckwheat oso aberatsa da mantenugaietan eta zapore nahastezina du. Gainera, ekologikoki hazten da eta atmosfera babestuan ontziratzen da produktuaren mantenugaiak hobeto kontserbatzeko. Aproposa da dastatzeko oliba olio birjina estra, soja saltsa edo Gomasio beste ongailu batzuen artean....

Oinarrizko prezioa -%15

Finestra sul Cielo

1FREBERI

Glutenik gabeko arroz edaria

Kalitate handiko arroz italiarrekin egindako % 100 begetala glutenik gabeko arroz edari bikaina. Ez dago azukre erantsirik. Zapore gozoa arrozaren eraldaketa entzimatikotik dator. Iturburuko urarekin egina eta zapore leun eta delikatua du ezaugarri. Gosaltzeko edo pintxoetarako esnearen alternatiba gisa aproposa. Ezin hobea pureak, kremak eta mota guztietako postreak prestatzeko ere.

Vivibio

VBIO003

Tofu ketua ekologikoa

Italian hazitako soja ekologikoetan oinarritutako landare-janaria. Bere landare-proteina eduki handiari esker, erreferentzia hau oinarrizkoa da animalia-proteina saihesten duten pertsonen egunerokotasunean. Zapore biziagoarekin eta testura leunarekin, tofu ketua barazki pintxoak prestatzeko edo arroz marroiarekin garbantzu gisatu batean gehi daiteke. Barazkientzako egokia...

Finestra sul Cielo

1DAI

Daikon seco 100% COMPOSTABLE

Daikon lehorrak sustrai ezin hobeak dira gordinak eta egosiak, zopak, gisatuak, saltsak eta entsaladak egiteko....

Finestra sul Cielo

1SHOYU

Salsa de soja shoyu fermentada 250ml bio

Metodo tradizional onenari jarraituz egindako soja saltsa (18 hilabetez hartzitzea egurrezko upel batean). Zereal, lekale, barazki eta algetan oinarritutako errezetak egiteko aproposa. ...

Kategoria bereko beste 6 produktu: