Azenario krema argia hosto berde salteatuekin

Ref: receta_259

Erraza

Zailtasuna

1 ordu

Prestaketa

Lehenengoa

Mota

Cremas

Kategoria

Osagaiak

  • Ingredientes para la crema:

  • 2 cebollas
  • Media tacita de lentejas rojas
  • 8 zanahorias
  • 6 tazas de agua
  • 1 c.p. de miso de cebada
  • Gatza
  • Aceite de oliva virgen extra.

  • Ingredientes para el salteado rápido:

  • 1 cebolleta
  • 2 puñados de berros o canónigos
  • Gatza
  • Aceite de oliva virgen extra.  

Urratsak

1. Cortar las cebollas en medias lunas y las zanahorias en rodajas finas o cubitos.

2. Calentar un chorrito de aceite de oliva en una olla y saltear la cebolla con una pizca de sal.

3. Cuando empiece a estar doradita, añadir las zanahorias y saltear un par de minutos más.

4. Incorporar las lentejas, previamente lavadas y añadir el agua. Tapar y llevar a hervor.

5. Bajar la llama y dejar que se haga hasta que las zanahorias estén tiernas.

6. Disolver el miso en un poco del caldo.

7. Triturar la sopa, añadir el miso, apagar el fuego y dejar que repose.

8. Mientras, picar la parte blanca de la cebolleta en juliana fina y la parte verde en tiritas.

9. Calentar el aceite en un wok o sartén amplia y saltear rápidamente la cebolleta con una pizca de sal durante no más de 1 minuto. Añadir los berros y saltear unos segundos más.10. Servir la sopa en un bol individual acompañado del salteado de cebolleta y berros.

gogoko_muga gerorako gorde
Erosi errezeta honen osagaiak:

Finestra sul Cielo

1 MOTELO

Zuritutako dilista gorriak %100 konpostagarriak

Nekazaritza ekologikoko dilista gorri zurituak. Exotikoak eta zaporetsuak, lekale mota hauek zereal eta lekaleekin konbinatzeko edo oliba olio birjina estra, soja saltsarekin edo Gomasiorekin ontzeko aproposak dira. Elikadura oso osoko elikagaiak dira, oso zuntzetan aberatsak eta landare-proteinen eduki handia dutenak. Babestutako atmosferan ontziratua, bere mantenugai guztiak gordetzeko. Orain %100 ontzi konpostagarrian!

Finestra sul Cielo

MARTXOAK 1

Mugi misoa (garagar misoa) 300 gr

Mugi misoak edo garagar misoak garagar proportzio handia dauka. Sojaren lurrun-sukaldatzeak eta soja, gatzak eta zerealak urtebete gutxi gorabehera heltzeak, zedrozko ontzi handietan egindakoak, zapore nahastezina eta delikatua ematen dio janari honi. Miso aproposa zopak, saltsak eta hainbat ongailu prestatzeko.

Kategoria bereko beste 6 produktu: