Finestra sul Cielo
1POP
%100 konpostagarriak diren krispetak
Nekazaritza ekologikoko artoa, digeritzeko erraza eta zapore atsegina. Babestutako atmosferan ontziratua bere mantenugaiak hobeto kontserbatzeko. Krispetak egiteko aproposa....
Erraza
Zailtasuna10 minutu
PrestaketaArratsaldeko merienda
MotaMerienda
KategoriaMaíz para palomitas
Aceite de coco
kakao-hautsa
1.En una olla pon a calentar a fuego bajo una cucharada de aceite de coco. Una vez caliente echa los granos de maíz y tápalo con la tapa.
2.Una vez hayan reventado todos los granos vertemos las palomitas en un recipiente y agregamos otra cucharada de aceite de coco, una cucharada de cacao (opcional) y sal al gusto.
Finestra sul Cielo
1POP
Nekazaritza ekologikoko artoa, digeritzeko erraza eta zapore atsegina. Babestutako atmosferan ontziratua bere mantenugaiak hobeto kontserbatzeko. Krispetak egiteko aproposa....
kocomi
CC01
Sri Lankako koko-olio birjina ekologikoki hazitako kokoekin bakarrik egina. Erauzketa eta hotz prentsaketa metodoak erabiliz fabrikatzen da, findu edo zuritu gabe, beraz, bere propietate onuragarri guztiak aldatu gabe mantentzen ditu. Kolesterol eta trans gantz gabe. Sukaldatzeko, gozogintzarako edo gurina edo margarinaren ordezko aproposa.
Finestra sul Cielo
1KAKAOA
Nekazaritza ekologikoko kakao-hautsa. Postreak eta gozogintza desberdinak prestatzeko aproposa....