Krispetak koko olioarekin

Erref.: errezeta_307

Erraza

Zailtasuna

10 minutu

Prestaketa

Arratsaldeko merienda

Mota

Merienda

Kategoria

Osagaiak

Maíz para palomitas 

Aceite de coco 

kakao-hautsa

Urratsak

1.En una olla pon a calentar a fuego bajo una cucharada de aceite de coco. Una vez caliente echa los granos de maíz y tápalo con la tapa.

2.Una vez hayan reventado todos los granos vertemos las palomitas en un recipiente y agregamos otra cucharada de aceite de coco, una cucharada de cacao (opcional) y sal al gusto. 

gogoko_muga gerorako gorde
Erosi errezeta honen osagaiak:

Finestra sul Cielo

1POP

%100 konpostagarriak diren krispetak

Nekazaritza ekologikoko artoa, digeritzeko erraza eta zapore atsegina. Babestutako atmosferan ontziratua bere mantenugaiak hobeto kontserbatzeko. Krispetak egiteko aproposa....

kocomi

CC01

Koko olio birjina ekologikoa 225 ml

Sri Lankako koko-olio birjina ekologikoki hazitako kokoekin bakarrik egina. Erauzketa eta hotz prentsaketa metodoak erabiliz fabrikatzen da, findu edo zuritu gabe, beraz, bere propietate onuragarri guztiak aldatu gabe mantentzen ditu. Kolesterol eta trans gantz gabe. Sukaldatzeko, gozogintzarako edo gurina edo margarinaren ordezko aproposa.

Finestra sul Cielo

1KAKAOA

Kakao hautsa 125 g

Nekazaritza ekologikoko kakao-hautsa. Postreak eta gozogintza desberdinak prestatzeko aproposa....

Kategoria bereko beste 6 produktu: