Ahuakatea eta limoi krema hotza

Erref.: errezeta_232

Erraza

Zailtasuna

30 minutu

Prestaketa

Hamaiketakoa

Mota

Krema

Kategoria

Osagaiak

Dos pepinos

Dos aguacates maduros

230 ml de bebida de avena en vidrio

1/2 diente de ajo

Piel de limón

Zumo de medio limón

Hojas de menta o albahaca fresca

Una pizca de sal

piperbeltza dastatzeko

2 cucharadas de aove

Topping: sésamo negro

Urratsak

1. Pelamos los pepinos y los aguacates.

2. Ponemos todos ingredientes en una batidora y trituramos hasta conseguir una crema homogénea.

3. Rectificar de sal y pimienta.

4. Servimos frío con una rodaja de pepino y las semillas de sésamo por encima.

txartelaren irudiak

Emmanuela Gornati

Entrenatzailea eta sukaldari beganoa

@emanuela.gornati_chef

Enpresaria, osasun Coach eta Chef beganoa, Essenza metodoaren sortzailea
gogoko_muga gerorako gorde
Erosi errezeta honen osagaiak:

Finestra sul Cielo

2FREBEAV

Glutenik gabeko olo edari ekologikoa

Berritasun paregabea! Lehenengo glutenik gabeko olo edaria beirazko ontzi batean. Olo osoarekin egina, ez du azukre erantsirik. Gainera, erabiltzen den beira birziklagarria eta birziklagarria da, eta horrek ingurumen-inpaktua murrizten du eta oso alternatiba jasangarria bihurtzen da. Zapore benetakoa duen produktu arina, bakarrik edateko, kafea edo tearekin batera eta baita begano eta glutenik gabeko postre goxoak prestatzeko ere. Hoztu gabeko produktua.

Finestra sul Cielo

1SESANE

Sesamo beltza BIO %100 konpostagarria

Sesamo beltz organikoa, kaltzio, gantz-azido, proteina eta zuntzetan aberatsa. Sesamo zuria baino zapore biziago eta aromatikoagoa duena, sesamo beltza aproposa da edozein plater aberasteko edo ogi eta gailetei gehitzeko. Babestutako atmosferan ontziratua bere mantenugai guztiak gordetzeko. Gluten gabeko. Orain %100 ontzi konpostagarrian!

Kategoria bereko beste 6 produktu: