Tomate Sorbetea

Erref.: errezeta_153

Erraza

Zailtasuna

15 minutu

Prestaketa

zopak eta kremak

Mota

Hamaiketakoa

Kategoria

Osagaiak

300 ml olo edaria edalontzian

5 tomates pera maduros

Zumo y ralladura de 1/2 limón

2 koilarakada. arroz almibarretan

4 hojas de albahaca fresca

Zure zerbitzura

Trozos de limón

Hojas de albahaca fresca

Urratsak

1.Para pelar los tomates lo más fácil es escaldarlos. Haz un corte superficial en forma de cruz en la base de los tomates. Introdúcelos en una cazuela con agua hirviendo y una vez que vuelva a hervir déjalos 2 minutos. Saca del agua y en cuanto se templen podrás pelarlos fácilmente.

2.Pon en una batidora la bebida de avena, los tomates pelados, la ralladura, el zumo de limón, el sirope de arroz y las hojas de albahaca. Tritura hasta que no queden grumos.

3.Vierte la mezcla en cubiteras o en un túper. Deja en el congelador como mínimo 6 horas.

4.Saca los cubitos de tomate del congelador y deja que se ablanden 5 minutos para poder triturarlos fácilmente.

5.Ponlos en el vaso de la batidora y tritura a máxima potencia 1 minuto.

6. Sirve el sorbete de tomate en copas o vasos y decora con un trocito de limón y unas hojas de albahaca.

gogoko_muga gerorako gorde
Erosi errezeta honen osagaiak:

Finestra sul Cielo

2FREBEAV

Glutenik gabeko olo edari ekologikoa

Berritasun paregabea! Lehenengo glutenik gabeko olo edaria beirazko ontzi batean. Olo osoarekin egina, ez du azukre erantsirik. Gainera, erabiltzen den beira birziklagarria eta birziklagarria da, eta horrek ingurumen-inpaktua murrizten du eta oso alternatiba jasangarria bihurtzen da. Zapore benetakoa duen produktu arina, bakarrik edateko, kafea edo tearekin batera eta baita begano eta glutenik gabeko postre goxoak prestatzeko ere. Hoztu gabeko produktua.

Finestra sul Cielo

1MARIZ

Arroz almibarretan 400 gr

Nekazaritza ekologikoko arroz almibarretan %100. Zereal almidoia azukre sinpleago batean bihurtzeko entzima araztuak erabiliz egina. Sistema horri esker, azukre sinpleetan aberatsagoa den malta lortzen da, zereal bakar batez osatutako maltak ekoizteko aukera emanez. Infusioak, teak edo zereal-kafeak gozotzeko edo biscottiak edo tostadak zabaltzeko aproposa....

Kategoria bereko beste 6 produktu: