Montaditos de crema suave de tofu con caviar de amaranto

Ref: receta_85

Erraza

Zailtasuna

45 minutu

Prestaketa

Hamaiketakoak

Mota

Canapés

Kategoria

Osagaiak

  • 1 pepino
  • 1 cucharada de alga hijiki
  • 3 cucharadas soperas de amaranto negro
  • 50gr de tofu sedoso
  • Gatza
  • Zumo de medio limón
  • 2 cebollinos
  • 1 hoja de lechuga para acompañar

Urratsak

1.Pelar y cortar el pepino en trozos de 4 cm, trepanarlos de manera que queden huecos.Untar con sal el interior y por fuera.

2.Reservar.Cocinar el amaranto con las algas hijiki y una pizca de sal (3 partes de agua, 1 parte de amaranto), en un cazo muy pequeñito durante 30 min.

3.Apartar las algas hijiki (podemos utilizarlas para elaborar algún otro plato o salsa que nos guste).Triturar el tofu con el zumo de limón, sal y los cebollinos hasta conseguir una crema fresca.

4.Rellenar los pepinos con la crema de tofu y coronar con el amaranto.Servir con una hoja de lechuga debajo como base y un poco de cebollino por encima.

gogoko_muga gerorako gorde
Erosi errezeta honen osagaiak:

Finestra sul Cielo

1HIJI

Hijiki alga

Harrietan hazten diren alga berde ilunak. Egosi ondoren entsaladentzako osagarri gozoak dira. Barazki plater gordinak edo egosiak ere konbina daitezke. Gomendatutako erabilera: 4 gramo pertsonako, egositako alga pittin baten baliokidea, astean behin....

Oinarrizko prezioa -%10

Finestra sul Cielo

1TOFU01

Glutenik gabeko tofu natural ekologikoa

Italian hazitako soja organikoz egindako janaria. Bere landare-proteina eduki handiari esker, ezinbesteko produktua da animalia-proteina elikaduratik kendu dutenentzat. Zapore eta leuntasun paregabearekin, erreferentzia hau oinarrizkoa da sukaldean duen aldakortasunagatik: ondo konbinatzen du elikagai indartsuagoekin eta osagaien zaporea ere xurgatzen du...

Kategoria bereko beste 6 produktu: