gerezi gazpatxoa

Erref.: errezeta_232

Erraza

Zailtasuna

30 minutu

Prestaketa

Hamaiketakoa

Mota

Krema

Kategoria

Osagaiak

500 g. de tomates rojos bien maduros

1/2 pimiento rojo italiano

1 diente de ajo pequeño sin el germen

50 g. de cebolleta o cebolla

250 g de cerezas

2 cucharadas de vinagre de umeboshi

4 cucharadas de aceite de oliva virgen extra.

100 ml. de agua

Para las semillas crujientes

2 cucharadas de semillas de girasol

2 cucharadas de semillas de calabaza

1 cucharada de semillas de sésamo negro

1 cucharada de semillas de amapola

1 cucharadita de aceite de coco

1 cucharadita de tamari

Urratsak

1. Lavamos y troceamos todos los ingredientes y los trituramos con una batidora.

2. Tostamos las semillas en una sartén con el aceite de coco durante unos 4-5 minutos o hasta que se doren un poco. Pasarlas a un cuenco y añadir la salsa de soja o tamari.

3. Servir como topping

txartelaren irudiak

Emmanuela Gornati

Entrenatzailea eta sukaldari beganoa

@emanuela.gornati_chef

Enpresaria, osasun Coach eta Chef beganoa, Essenza metodoaren sortzailea
gogoko_muga gerorako gorde
Erosi errezeta honen osagaiak:

Finestra sul Cielo

1BIRA

BIO zuritutako ekilore haziak %100 konpostagarriak

Nekazaritza ekologikotik ekilore haziak zurituak. Gantz-azidoetan aberatsak dira, edozein plater mota aberasteko edo ogi eta gailetetan gehitzeko aproposak dira. Babestutako atmosferan ontziratua bere mantenugai guztiak gordetzeko. Gluten gabeko. Orain %100 ontzi konpostagarrian!

Finestra sul Cielo

1SESANE

Sesamo beltza BIO %100 konpostagarria

Sesamo beltz organikoa, kaltzio, gantz-azido, proteina eta zuntzetan aberatsa. Sesamo zuria baino zapore biziago eta aromatikoagoa duena, sesamo beltza aproposa da edozein plater aberasteko edo ogi eta gailetei gehitzeko. Babestutako atmosferan ontziratua bere mantenugai guztiak gordetzeko. Gluten gabeko. Orain %100 ontzi konpostagarrian!

Finestra sul Cielo

1SEZU

BIO zuritutako kalabaza haziak %100 konpostagarriak

Nekazaritza ekologikotik kalabaza haziak zurituak. Gantz-azido, zuntz eta proteinetan aberatsak dira, edozein plater aberasteko edo ogietan eta gailetetan erabiltzeko aproposak dira. Babestutako atmosferan ontziratua bere mantenugai guztiak gordetzeko. Gluten gabeko. Orain %100 ontzi konpostagarrian!

Finestra sul Cielo

1SMAP

Mitxoleta hazi ekologikoak %100 konpostagarriak

Ekologikoan haziak mitxoleta haziak, zuntz eta proteina iturrietan aberatsak. Bikaina entsalada eta pasta plateretan gehitzeko eta baita okindegiko produktuak, galletak, ogia eta makilak emaitza erakargarri eta goxo batekin apaintzeko. Babestutako atmosferan ontziratua bere mantenugai guztiak gordetzeko. Gluten gabeko. Orain %100 ontzi konpostagarrian!

kocomi

CC01

Koko olio birjina ekologikoa 225 ml

Sri Lankako koko-olio birjina ekologikoki hazitako kokoekin bakarrik egina. Erauzketa eta hotz prentsaketa metodoak erabiliz fabrikatzen da, findu edo zuritu gabe, beraz, bere propietate onuragarri guztiak aldatu gabe mantentzen ditu. Kolesterol eta trans gantz gabe. Sukaldatzeko, gozogintzarako edo gurina edo margarinaren ordezko aproposa.

Finestra sul Cielo

1AZIUME

Umeboshi ozpina 250 ml

Umeboshi ozpina umeboshiaren heltzetik ateratako ozpin gazia iragaziz lortzen da. Ozpin normal bat bezala erabiltzen da, eta, gazia izanik, entsalada bat bukatzeko aukera ematen du ozpin honen apur bat gehituz. Barazkientzako saltsetan ere erabil daiteke Tahin koilarakada bat, bi koilarakada Umeboshi Ozpin eta ondo nahastuz....

Finestra sul Cielo

1 TAMAINA

Tamari ekologikoa 250 ml

Sojatik eta gatzarekin prestatutako tamari produktu trinkoa, aberatsa eta zaporetsua da. Metodo tradizional onenari jarraituz ekoitzitakoa (18 hilabetez hartzitzea egurrezko upelean), aproposa da zerealetan, lekaleetan, barazkiak, algak, arroza, pasta edo entsaladak... oinarritutako errezetak aberasteko eta aromatzeko.

Kategoria bereko beste 6 produktu:
Baliteke interesa izatea ere