Kimpira motako zopa

Ref: receta_195

Erraza

Zailtasuna

45 minutu

Prestaketa

Lehenengoa

Mota

makrobiotika

Kategoria

Osagaiak

  • 1 zanahoria cortada a cerillas
  • La misma cantidad de bardana (si es fresca cortada a cerillas, o bardana dejada a remojo durante 10 minutos)
  • 30 gramos de calabaza
  • 1 cebolla
  • 1 trozo de raíz de loto (opcional)
  • 1 koilarakada garagar miso
  • 1 cucharada de shiro miso
  • 1 trozo de jengibre
  • 1 cucharada de aceite de semillas de sésamo
  • Un poco de perejil crudo
  • 1 litro de agua

Urratsak

1. Saltear en un poco de aceite la zanahoria. 

2. Añadir por encima la bardana y un poco de agua que lo cubra.

3. Dejar cocer durante 10 minutos a fuego bajo hasta que la bardana este tierna.

4. Añadir la calabaza y la cebolla cortada en cubos.

5. Agregar el agua que falta.

6. Dejar cocer un mínimo de 30 minutos hasta que se haga una sopa consistente y sustanciosa.

7. En el último momento, diluir los dos misos en un poco de caldo y añadir a la sopa.

8. Cocer 5 minutos más sin dejar hervir.

9. Exprimir el zumo de jengibre y servir con jengibre y perejil.

gogoko_muga gerorako gorde
Erosi errezeta honen osagaiak:

Finestra sul Cielo

1BARDO

burdock organikoa

Nekazari japoniarrek mendeetan landua, burdock sustraia Japonian erabilienetako bat da. Kontserbazio metodo tradizionalari jarraituz egiten da: erroa zerrenda meheetan moztu eta gero eguzkitan lehortzen da....

Finestra sul Cielo

1LOTUS

lotus erro hautsa

Lotus lorearen erroa makrobiotikan oso ohikoa den "sendagai" elikagaietako bat da, zalantzarik gabe. Hautsean, nahastu kafe koilaratxo bat infusio batean eta bere propietateek gehiegizko mukiaren aurka borrokatzen lagun dezakete, eztul lehorra baretzen eta sistema immunologikoa indartzen...

Finestra sul Cielo

MARTXOAK 1

Mugi misoa (garagar misoa) 300 gr

Mugi misoak edo garagar misoak garagar proportzio handia dauka. Sojaren lurrun-sukaldatzeak eta soja, gatzak eta zerealak urtebete gutxi gorabehera heltzeak, zedrozko ontzi handietan egindakoak, zapore nahastezina eta delikatua ematen dio janari honi. Miso aproposa zopak, saltsak eta hainbat ongailu prestatzeko.

Finestra sul Cielo

1SHIRO

Shiro Miso

Shiro Miso bi hilabete baino gutxiagoko hartzidurarekin egiten da, miso normala baino zapore delikatua eta gozoagoa lortzeko. Saltsa edo kremak prestatzeko eta barazkiak eta zerealak laguntzeko aproposa da. produktu pasteurizatua.

Finestra sul Cielo

1OLISE

Sesamo-hazi-olio ekologikoa

Sesamo hazi organiko leundu, xehatu eta hotzean sakatuta lortutako olioa. Gantz-azido poliinsaturatuen eduki handia. Sukaldatzeko, entsaladak janzteko eta saltsak eta zopak prestatzeko aproposa...

Kategoria bereko beste 6 produktu: