Sopa medicinal de romero

Erref.: errezeta_100

Erraza

Zailtasuna

20 minutu

Prestaketa

zopak

Mota

zopak

Kategoria

Osagaiak

1 rebanada de pan de molde seco

1 ramillete de tomillo o romero fresco

1 baratxuri ale

Caldo de verduras instantáneo (opcional)

Miso de garbanzos

Agua

Urratsak

1.Calienta el aceite en una cacerola y dora un diente de ajo. Añade las ramas de tomillo o romero frescas previamente atadas con hilo de cocina.

2. Agrega el agua con una cucharada de caldo de verduras (opcional).

3.Cuece durante 10 minutos. Apaga el fuego y añade una cucharada de miso de garbanzos. Mezcla bien hasta que quede integrado.

4. Tuesta el pan y colócalo en el cuenco de servir.

5. Vierte el caldo encima y toma caliente.

gogoko_muga gerorako gorde
Erosi errezeta honen osagaiak:
Oinarrizko prezioa -%10

Finestra sul Cielo

1PANES

Pan de molde tierno harina integral de espelta sin corteza 300g BIO

Y el as de corazones, queremos decir de panes, pero que te robará el corazón igualmente. Prueba nuestro pan de espelta elaborado con harina integral de espelta, aceite de oliva virgen extra y un toque de sal marina. Tierno de la primera a la última rebanada y sin azúcares añadidos.

Finestra sul Cielo

1BROSL

Berehalako barazki-salda ekologikoa legamiarik gabe

Nekazaritza ekologikoko osagaiekin egindako barazki-salda berehalako hautsa. Legamirik gabe eta oliba olio birjina estrarekin. Edozein plater motari zapore ukitu paregabea emateko aproposa. ...

Finestra sul Cielo

1MIGAR

Pasteurizatu gabeko txitxirio miso ekologikoa

Ezagutu Finestra sul Cielo-ko garbantzu miso berria. Sojarik gabeko eta pasteurizatu gabeko misoa, %47ko garbantzu ekologikoak, arroz hartzitua eta itsas gatzarekin egina. Japoniako metodo tradizionalak jarraituz egiten da eta 2-3 hilabetez hartzitzen da, eta zapore aberatsa eta leuna ematen dio, txitxirioen zapore gozoa eta miso tradizionalaren umami zaporearekin uztartzen dituena. Oso polifazetikoa sukaldean, miso zopa aberatsa, barazki gisatuak prestatzeko, apaingarri gisa erabiltzeko edo tahini, aguakate eta garbantzu miso tostada gozo bati ukitu gazi bat emateko aukera ematen du.

Kategoria bereko beste 6 produktu:
Baliteke interesa izatea ere