Tarta de chocolate sin horno vegana

Erref.: errezeta_100

Erraza

Zailtasuna

50 minutos

Prestaketa

Postreak

Mota

Tarta

Kategoria

Osagaiak

150 g de copos de avena

100 g de cacao puro en polvo

50 g de harina de almendra

50 g de aceite de coco

2 cdas. de bebida de avena Para el relleno

abrikot konpota

220 ml de bebida de avena

120 ml de leche de coco

100 g de dátiles deshuesados

2 cdas. de cacao puro en polvo

Vainilla en polvo al gusto

4 cdas. de agar agar en polvo

Urratsak

1. Prepara la base triturando todos los ingredientes hasta que queden integrados y se conviertan en una masa homogénea. Expándela en un molde y reserva en la nevera.

2. Una vez esté lo suficientemente refrigerada añada una abundante capa de compota de albaricoque y deja enfriar otra vez en nevera.

3. Calienta los dátiles y tritúralos junto al resto de los ingredientes menos el agar agar.

4. Pon la mesa en un cazo y caliéntalo a fuego medio.

5. Para incorporar la gelatina añade el agar agar por medio litro de líquido y hierve durante 15 minutos. Espera que se enfríe un poco y vierte encima de la mermelada. Refrigera unas 3 horas.

gogoko_muga gerorako gorde
Erosi errezeta honen osagaiak:

Finestra sul Cielo

1 LIBREA

Glutenik gabeko olo malutak BIO %100 KONPOSTAGARRIA

Glutenik gabeko eta zuntz-eduki handiko olo-maluta ekologikoak. Gosari oso, elikagarri eta glutenik gabeko baterako osagai ezin hobea. Zure jakitegian falta ezin den oinarrizko bat!...

Oinarrizko prezioa -%10

Finestra sul Cielo

1FARIMAN

BIO almendra irina - %100 konpostagarria

Nekazaritza ekologikoko almendra irina, zuritutako fruitu lehorrak birrintzean egindakoa. Errezeta gozoak zein gaziak prestatzeko aproposa....

Finestra sul Cielo

1FREBEAV

Glutenik gabeko olo edari ekologikoa

Glutenik gabeko olo edaria iturriko urarekin egina, azukre erantsirik gabe eta %100 begetala. Alemaniako iparraldean glutenik gabeko olo mota batekin ekoizten da. Digerigarritasun handia eta proteina-eduki handia ditu ezaugarri. Barazkijaleentzat eta beganoentzat ere egokia da. Produktu paregabea merkatuan, glutearekiko intolerantzia duen kontsumitzaileari zuzendua....

Oinarrizko prezioa -%15

Finestra sul Cielo

1ALBICO

abrikot konpota

Nekazaritza ekologiko ziurtatutako abrikot-konpota. Fruta egosita eta sagar kontzentratuarekin nahastetik lortzen da. Fruta onenaren %60-70 gutxienez. Konpota zabaltzeko aproposa gosaltzeko edo askaria egiteko. Postreak lantzeko ere ezin hobea. Ez dago azukre erantsirik...

Kategoria bereko beste 6 produktu:
Baliteke interesa izatea ere