Udako eta beganoen sukaldaritza liburua
Uda asko falta da oraindik eta bero honekin batzuetan ez dakigu zer prestatu, horregatik aukera freskagarriz betetako errezeta liburua prestatu dugu, uda plater goxoz betea izan dadin.
lehen hotza
Esnegaina edo gazpatxoa bezalako sarrera hotz bat beti da gosegarria bero maximoko egun hauetan.
Ahuakatearekin eta limoiarekin egindako krema hotza aberatsa egin, gure beirazko olo-edari ukitu bat gehitu diogu krematsuagoa emateko.
Bio glutenik gabeko olo edaria edalontzian
Gazpatxoaren zalea bazara, gerezi-gazpatxoaren errezeta aberats hau prestatu dezakezu. Kurruskariagoa izan dadin, hazien gaina proposatzen dugu. Koko olio apur batekin txigortu besterik ez duzu egin behar.
%100 konpostagarriak zuritutako kalabaza haziak
eramateko errezetak
Eguraldi on honekin aire librean piknik on bat nahi duzu. Prestatu ogitarteko goxo bat zure landare-proteina gogokoenarekin. Guk tempeh aukeratu dugu, baina errezeta bera jarraitu dezakezu tofuarekin edo seitanarekin.
Piknik batean pentsatzen dugunean, ogitartekoak baino ez ditugu pentsatzen. Baina kanpoan jateko alternatiba asko daude. Horietako bat onigiri goxo batzuk prestatzea da. Nori algarekin eta basmati arrozarekin prestatu ditugu. Zure gustura egin dezakezu betegarria.
Arroz basmati %100 konpostagarria
Zereal, lekale eta hazientzako gure ontziak dagoeneko konpostagarriak dira eta 180 egunetan itzultzen dira naturara konpost moduan. Ekimenari eta proiektuari buruzko informazio gehiago
postre freskagarriak
Ez dago udarik postre freskagarri on bat gabe. Edalontzian olo-harinarekin egindako 4 postre erakusten dizkizugu, beroa ahalik eta ondoen igaro dadin
Freskatu koko eta fruitu gorrien popsicles goxo batzuekin, gehien gustatzen zaizun fruta erabil dezakezu prestatzeko.
Egin txokolate tarta goxo bat uda, urtebetetzea edo berri onak ospatzeko.
Postre on bat edari goxoa ere izan daiteke.
Zer gertatzen da jaten amaitzeko olo-irina eta fruitu gorriekin smoothie goxo bat prestatzen badugu? Banan izoztuarekin egin dugu eta bikaina izan da.
Etxeko granita bat ere aukera dezakezu. Izoztu olo-irina moztutako edaria eta gehitu mango txikitua merenge aberats bat egiteko. Ezagutu nola egin dugun errezetan.
Gogoratu gure olo-irina beirazko ontzi batean datorrela. Birziklatutako beiraz egina dago eta bigarren bizitza bat emateko berrerabili daiteke.Erabilera amaitzean, birziklatu bizitza ziklo zirkularra errazteko.
Dagoeneko probatu al duzu lehen edaria beirazko ontzi batean?
Lotutako blog-argitalpenak
-
Gazpatxoak eta udako zopa hotzak egiteko ideiak
Posta honetan: Uda2020/06/182379 visitasUda iristen denean, badirudi jaki hotzak, freskoak, izoztuak, gordinak eta fruta asko bakarrik jan nahi ditugula.Irakurri gehiago...
-
Udako 3 errezeta zerealekin
2020/06/182436 visitasZereal integralak energia eta bizitasun iturri dira. Bere ekarpena denbora luzez geratzen da gorputzean....Irakurri gehiago...
-
Udako errezeta ideiak zerealekin eta lekaleekin
Posta honetan: Uda2020/06/302424 visitasOrain uda hasi dela eta landa eta hondartzara atera gaitezkeela, ziur asko nahi duzun azken gauza...Irakurri gehiago...
-
Zaindu zure digestioa udan
Posta honetan: Uda2020/06/301801 visitasUdan, janari azkarra, etxetik kanpo, ohituta ez gauden osagai eta zaporeekin, egin...Irakurri gehiago...
-
Antolatu zure udako otorduak
Posta honetan: Uda2021/06/031824 visitasUrtaroen aldaketarekin, barazkiak eta fruituak hazten diren baldintzak ere aldatzen dira. iristen denean...Irakurri gehiago...