Productos home

Voelkel

VK030

Azenario eta mango zukua Demeter BIO

Azenarioen usaina, mangoaren fruitu zaporea eta limoiaren ukitu freskagarria uztartzen dituen zuku goxoa. Azukre erantsirik ez, nekazaritza ekologiko edo biodinamikoko osagaiak soilik erabiltzen ditugu, bidezko merkataritza ziurtatua. Epe luzerako pentsamendua, ekintza iraunkorra eta konpromiso soziala markaren filosofiaren parte dira. ...

Voelkel

VK005

Azenario-zuku laktofermentatu ekologikoa

Lakto-hartzitutako azenario-zuku honetarako, Demeter lehengaiak baino ez dira erabiltzen, nekazaritza biodinamikotik datozenak. Azenarioak, berez aromatikoak, prentsaketa prozesu bat egiten dute elikagai guztiak kontserbatzeko, azido laktikoarekin konbinatu aurretik, prozesu osoa gatzik gehitu gabe burutuz. Laktofermentazio prozesuak pH-aren balioa aldatzen du...

Voelkel

VK015

Demeter BIO iragazi gabeko sagar zukua

Kalitate biodinamikoko sagar zukua, errespetuzko ekoizpen-prozesuari esker, bere lainotasun naturala gordetzen duena. Sagar usaintsu eta helduak astiro-astiro zapaltzen dira eta ondorioz Demeter zigiluarekin abalatutako zuku hau lortzen da, zuzenean edo ur mineralarekin konbinatuta edateko aproposa. Erabilitako osagai guztiak genetikoki eraldatutako organismorik gabe daude.

iChoc

IC008

White Barista Art-Chocolate vegano blanco con crujiente de café FAIRTRADE

El White Barista Art de iChoc combina el arte de los mejores cafés con la cremosidad del chocolate. Primero tierno como la más delicada crema pastelera y luego maravillosamente aromático, gracias al cuerpo del crujiente de café espresso y a un ligero toque de sal marina. Con ingredientes 100 % ecológicos y veganos, manteca de cacao de Comercio Justo de la República Dominicana y envasado en un envoltorio compostable y libre de plásticos.

Voelkel

VK027

Iragazi gabeko sagar ozpin organikoa

Sagar sagardo ozpin naturala lainotu hau metodo tradizionalari jarraituz egiten da: Lehenik eta behin, sagarrak prentsatutako zuku naturala hartzitzen da ardo bilakatzeko. Ondoren, sagar sagardo ozpin fin eta pikantea bihurtzen da. Azkenik, iragazi edo pasteurizatu gabe, kontu handiz ontziratzen da, bere propietate guztiak gordez. Entsaladak janzteko eta zaintzeko aproposa...

Finestra sul Cielo

1ELUR-OREINAK

Sagar sagardo ozpin ekologikoa

Nekazaritza ekologikoko sagar sagardo ozpina %5eko azidotasunarekin. Pasteurizatu gabe botilaratu, bere ezaugarriak guztiz gorde ditzan. Hartzidura naturalaren bidez egina. Entsaladak janzteko aproposa. Iragazkirik gabe. Pasteurizatu gabe.

Finestra sul Cielo

1ACIRI

Vinagre de arroz integral 250 ml

El vinagre de arroz integral es un apetitoso condimento elaborado a partir de fermentar durante un año el arroz en tinas de terracota, para convertirlo primero en alcohol y después en vinagre. Su sabor, siendo menos ácido, más suave y lleno que el vinagre de vino, se combina perfectamente con cualquier plato de cereales, verduras y algas, resaltando su sabor sin modificarlo. Puede utilizarse como sust...

Finestra sul Cielo

1VIBALMO

Modenako Ozpin Balsamiko Ekologikoa

Modenako ozpin balsamikoa nekazaritza ekologikoko mahatsekin egina. Entsaladei gehitzeko eta aparteko zapore eta krematsutasuna emateko aproposa....

Finestra sul Cielo

1GAMASA

Arto-krepeak gatz eta glutenik gabe

Nekazaritza ekologikoko artoarekin soilik egindako krepeak. Glutenik gabeko produktua, guacamole, hummus, paté edo beste edozein kremarekin konbinatzeko aproposa. Hamaiketako gisa edo ogiaren ordezko gisa ere ezin hobea.

Finestra sul Cielo

1SOFMA

Arto krepeak

Nekazaritza ekologikoko osagaiekin egindako arto krepeak. Krepe meheak hamaiketakoak egiteko edo guacamole, hummus, tahini, barazki-paté edo beste edozein krema zabaltzeko aproposa.

Errege Quinoa

QR001

Arroz-krepeak errege-quinoarekin

Arroz pintxoa errege-quinoarekin aproposa otorduen artean askaria egiteko edo malta edo barazki kremekin zabaldutako kanape goxoak prestatzeko. Bere ehundura kurruskariak eta zapore goxoak ahosabai guztientzako konbinazio gozo eta gazi ugari eskaintzen ditu....

Altze Beltza

AN065

Zuritutako tomate kontserba ekologikoak

Nekazaritza ekologikoko tomate osoak zurituta. Zapore naturala eta kolore gorri indartsua direla eta, ekoizpen prozesuak ez du 8 ordu baino gehiago irauten uztatik tenperatura baxuko pasteurizazioarekin ontzira arte. Gure jakitegi ezin hobean edozein plater mota prestatzeko falta ezin den oinarrizkoa....

Finestra sul Cielo

1TEKU

Té Kukicha en filtro BIO 100% plastic free

Uji eskualdean hazitako hiru urteko te berdea, mendeetan zehar Japoniako te ospetsuena ekoitzi duena. Inguru honetan, Nagata familiak lantzen ditu, gaur egun oraindik modu tradizionalean, Kukicha te bikaina egiteko erabiltzen ziren landareak....

Oinarrizko prezioa -%10

Finestra sul Cielo

1TEKUBO

Kukicha tea botila batean

Kukicha tea 500 ml-ko botila batean. mahats zukuarekin gozotua eta Glutenik Gabeko ziurtagiria. Zurrutada organiko freskoa egarria asetzeko edo otorduen artean hartzeko. Barietate desberdinak aukeran: Kukicha (teinarik gabe), te berdea, limoia eta mertxika. ...

Finestra sul Cielo

1TEPEBO

melokotoi-te botilaratua

Mertxika-tea 500 ml-ko botila batean. mahats zukuarekin gozotua eta Glutenik Gabeko ziurtagiria. Zurrutada organiko freskoa egarria asetzeko edo otorduen artean hartzeko. Barietate desberdinak aukeran: Kukicha (teinarik gabe), te berdea, limoia eta mertxika. ...

Oinarrizko prezioa -%10

Finestra sul Cielo

1TELIBO

botilaratu limoi tea

Limoi tea 500 ml-ko botila batean. mahats zukuarekin gozotua eta Glutenik Gabeko ziurtagiria. Zurrutada organiko freskoa egarria asetzeko edo otorduen artean hartzeko. Barietate desberdinak aukeran: Kukicha (teinarik gabekoa), te berdea, limoia eta mertxika....

Oinarrizko prezioa -%5

iChoc

IC004

Super Nut - Chocolate vegano con avellanas FAIRTRADE

En todo surtido de chocolates que se precie no puede faltar un buen chocolate con avellanas. Es un clásico donde los haya. Nuestra versión vegana está llena a rebosar de irresistibles mitades y trocitos de avellana tostada, y aderezada con trigo sarraceno y el apreciado aceite de almendra. Con ingredientes 100 % ecológicos y veganos, manteca de cacao de Comercio Justo de la República Dominicana y envasado en un envoltorio compostable y libre de plásticos.

Voelkel

VK031

BIO mango berdea, kale eta espinakak irabiatua

Kontu handiz aukeratutako osagaiez osatutako smoothie krematsua, mangoaren fruta zaporea, jengibre-erroaren ukitu pikantea eta kale eta espinaken ehundura ezin hobeto konbinatzen dituena. Irabiatu berde sorta honek, azukre erantsirik gabekoa, Alemaniako kalitate goreneko osagai freskoak soilik erabiltzen ditu, genetikoki eraldatutako organismorik gabekoak eta nekazarietatik datozenak...

Finestra sul Cielo

2MARIZ

Arroz almibarretan 900 gr

Nekazaritza ekologikoko arroz almibarretan %100. Zereal almidoia azukre sinpleago batean bihurtzeko entzima araztuak erabiliz egina. Sistema horri esker, azukre sinpleetan aberatsagoa den malta lortzen da, zereal bakar batez osatutako maltak ekoizteko aukera emanez. Infusioak, teak edo zereal-kafeak gozotzeko edo biscottiak edo tostadak zabaltzeko aproposa....

Voelkel

VK041

Jengibrea eta turmeric jaurtiketa Demeter BIO

Gozatu jengibrearen, laranjaren, limoiaren eta kurkumaren zapore naturalaz Demeter eta Bio kalitate onenean. Zuku hau egunean dosi txiki bat edalontzi formatuan hartzeko diseinatuta dago. Egunean edalontzi bat edalontzi bat gomendatutako eguneroko C bitaminaren %50aren baliokidea da. 6 plano ditu. Eman zure sistema immunologikoa tiro bat!

Voelkel

VK040

Ginger shot Demeter BIO

Gozatu jengibrearen, sagarraren eta limoiaren zapore naturalaz Demeter eta Bio kalitate onenean. Zuku hau egunean dosi txiki bat edalontzi formatuan hartzeko diseinatuta dago. Egunean edalontzi bat edalontzi bat gomendatutako eguneroko C bitaminaren %50aren baliokidea da. 6 dosi ditu. Eman zure sistema immunologikoa tiro bat!

Finestra sul Cielo

1SHIRO

Shiro Miso

Shiro Miso bi hilabete baino gutxiagoko hartzidurarekin egiten da, miso normala baino zapore delikatua eta gozoagoa lortzeko. Saltsa edo kremak prestatzeko eta barazkiak eta zerealak laguntzeko aproposa da. produktu pasteurizatua.

iChoc

IC007

Salty Pretzel- Chocolate vegano con trozos de pretzel FAIRTRADE

iChoc presenta un nuevo sabor único que sigue las últimas tendencias: combina crujientes trocitos de pretzel y sal marina con el agradable y cremoso dulzor del chocolate “con leche” sin leche. El equilibrio perfecto entre las notas dulces y las saladas. ¡Adelante, no te cortes! Con ingredientes 100 % ecológicos y veganos, manteca de cacao de Comercio Justo de la República Dominicana y envasado en un envoltorio compostable y libre de plásticos.

Altze Beltza

AN057

Tomate saltsa albahaka BIO

Tomate saltsa aromatikoa albahaka ukitu goxo eta delikatua duen edozein errezetari gehitzeko eta zapore natural eta nahastezina duen saltsaz gozatzeko. %100 organiko eta kalitate handiko osagaiekin egina....

Finestra sul Cielo

1SHOYU

Salsa de soja shoyu fermentada 250ml bio

Metodo tradizional onenari jarraituz egindako soja saltsa (18 hilabetez hartzitzea egurrezko upel batean). Zereal, lekale, barazki eta algetan oinarritutako errezetak egiteko aproposa. ...

argital

AR156

BIO eltxoen uxatzeko

Eltxoen uxatzeko olio esentzial hutsez eta landare-estraktuez egina. Eltxoen ziztaden aurka babesteko formulatua. ...

Finestra sul Cielo

1LOTUS

lotus erro hautsa

Lotus lorearen erroa makrobiotikan oso ohikoa den "sendagai" elikagaietako bat da, zalantzarik gabe. Hautsean, nahastu kafe koilaratxo bat infusio batean eta bere propietateek gehiegizko mukiaren aurka borrokatzen lagun dezakete, eztul lehorra baretzen eta sistema immunologikoa indartzen...

Oinarrizko prezioa -%10

Vacka

VACKA004

Queso vegano Vera Väcka bio 100g

Vrie de Väcka es un queso vegano de pasta blanda de textura suave, cremosa y aroma fresco y floral de corteza asada y madurado durante 1 mes a temperatura y humedad constantes. Perfecto para acompañar con dulces, frutas o chutney y un vino tinto con carácter tipo merlot o cabernet sauvignon.También se puede usar en platos calientes, como gratenas, pastas, pizzas, etc. Esta elaborado sobre la base de anacardos, agua filtrada y fermentos de origen vegetal.

Finestra sul Cielo

1PURYU

umeboshi purea

Puré de umeboshi  elaborado a partir de la maduración de la ciruela ume, junto con la sal y las hojas de shiso. Las ciruelas se recogen de los árboles antes que maduren y se fermentan entre 6 meses y 7 años. El resultado de esta fermentación es un producto altamente alcalinizante. Ideal para combinar con cereales y verdura. Con un 79% de ciruela japonesa ume. No pasteurizado.

Oinarrizko prezioa -%10

Frullà

NN019

Sagar eta banana purea Doypack

Nekazaritza ekologikoko sagar eta banana pure krematsua gehigarririk, kontserbatzailerik edo koloratzailerik gabe. Berez gozoa, ez du azukre erantsirik eta bere Doypack formatu erosoak fruituaren onura guztiak modu azkar eta praktikoan gozatzeko aukera emango dizu.

Oinarrizko prezioa -%10

Finestra sul Cielo

1PUPES

Puré de manzana y melocotón BIO

Puré de manzana y melocotón elaborado 100% con fruta biológica cocida a baja temperatura, para conservar sus propiedades nutritivas. Sin espesantes ni colorantes. Contiene sólo los azúcares de la fruta. Una merienda o un postre lleno de naturaleza. Presentado en dos tarrinas de 100 gramos para una mayor comodidad....

Finestra sul Cielo

1PUMAN

Puré de manzana y mango BIO

Puré de manzana y mango elaborado 100% con fruta biológica cocida a baja temperatura, para conservar sus propiedades nutritivas. Sin espesantes ni colorantes. Contiene sólo los azúcares de la fruta. Una merienda o un postre lleno de naturaleza. Presentado en dos tarrinas de 100 gramos para una mayor comodidad.

Finestra sul Cielo

1PUFRA

Sagar eta marrubi purea ekologikoa

Tenperatura baxuan egositako fruitu ekologikoarekin egindako sagar eta marrubi purea bere nutrizio-propietateak gordetzeko. Ez dago lodigarri edo koloratzailerik. Fruta azukreak bakarrik ditu. Naturaz betetako mokadu bat edo postrea. Erosotasun handiagoa lortzeko 100 gramoko bi ontzitan aurkeztuta....

Oinarrizko prezioa -%10

Finestra sul Cielo

1GHIA

Bio Izotz Popsicles

Popsicles izozteko prest, biologikoak eta koloratzailerik gabe. 10 unitateko paketeak udarako aproposa, 4 zaporeko sortarekin: gerezi beltza, marrubia, limoia eta laranja. Freskoak eta dibertigarriak, txiki eta helduentzako atsedenaldi freskagarri eta gozoa dira. Mahats zukuarekin gozotua....

Oinarrizko prezioa -%5

NICE

NICE03

Polo manzana y fresa mulitpack BIO 5X45ml (cja 6 uds)

Nice nos presenta sus polos de fruta bio, una versión sencilla de manzana y fresas, pero con mucho sabor y con los mejores ingredientes. Manzanas Elstar de los Países Bajos, muy jugosas, dulces y afrutadas y fresas rojas, maduras y frescas. Cuando algo es bueno, no se necesita mucho más. ¡Una delicia para refrescarse del calor!

Finestra sul Cielo

1POLINT

Berehalako gari osoko polenta

Nekazaritza ekologikoko berehalako polenta integrala. Plater gozoak zein gaziak prestatzeko aproposa....

Finestra sul Cielo

1POLISTA

berehalako polenta

Nekazaritza ekologikoko berehalako polenta. Plater gozoak zein gaziak prestatzeko aproposa....

Finestra sul Cielo

1PIADES

Piadina con harina integral de trigo espelta bio vegan

Descubre la nueva piadina con harina de espelta de la marca La Finestra sul Cielo. Una piadina elaborada únicamente con ingredientes de origen 100% ecológico y vegan. No contiene azúcares añadidos y está preparada con aceite de oliva virgen extra. Es una buena opción para preparar recetas saladas o también como base para postres dulces. Cada paquete contiene 3 piadinas.

Altze Beltza

AN003

Gari osoa durum penne

Italiako gari osoko penne artisau moduan hazita, pestizida edo herbizidarik gabe. Brontzezko trafiladuraz egina, pastari ehundura zakarra ematen dion artisau teknika, gehitzen duzun edozein saltsa hobeto xurgatzeko aproposa. Zuntz aberatsa eta proteina eduki handiagoa duena....

Finestra sul Cielo

1SANPA

Ume-San pilulak umeboshiren eskutik

Umeboshi pilulak goserik eza, beherakoa, idorreria, intoxikazioa, goragalea, katarroa, gripea edo digestio astunerako adierazitakoak. Zapore delikatua eta ontzi erosoago berri batekin....

Oinarrizko prezioa -%10

Lerdenagoa

SLE10

Pasta konjac Penne BIO

Deliciosos y sorprendentes macarrones Slendier elaborados a base de konjac ecológico, un antiguo vegetal japonés utilizado durante miles de años para acompañar las comidas principales con un aporte muy bajo en calorías. Un plato que además es fuente de fibra y certificado sin gluten. Macarrones con salsa boloñesa vegana o mix de verduras y tofu… ¿Cuál eliges para comer? ...

Lerdenagoa

SLE05

Fettuccine Konjac Pasta ekologikoa

Imajinatzen al duzu ia kaloriarik gabeko barazkiekin benetako fettuccine jatea? Sekretua Slendier-en konjac organikoan dago! Jatorri japoniarra duen erroa, zuntz-eduki handia eta energia-kontsumo txikia duelako. Pasta hau gari fettuccine tradizionalaren alternatiba aproposa da, ez hain digerigarria eta kaloria karga askoz handiagoa duena. Beganoentzako aproposa eta ziurtatutako...

Lerdenagoa

SLE01

Konjac pasta Spaghetti BIO

Konjac organikoz egindako Slendier espageti goxo eta harrigarriak, milaka urtez erabilitako japoniar japoniar zaharreko barazki oso kaloria gutxiko otordu nagusiekin laguntzeko. Zuntz iturri ere bada eta glutenik gabeko ziurtagiria duen platera. Espagetiak boloñesa saltsarekin edo barazki eta tofu nahasketarekin... Zein aukeratzen duzu jateko? ...

Lerdenagoa

SLE06

Aingeru ile konjac pasta

Konjac organikoarekin egindako Slendier aingeru ilearen pasta original eta goxoa. Jatorri japoniarra duen barazki hau milaka urtez erabili izan zen japoniarren otordu nagusien lagungarri gisa, eduki kaloriko gutxigatik. Prestatzeko plater arina eta azkarra, sasoiko barazki salda batekin nahasteko aproposa. Horrez gain, glutenik gabeko ziurtagiria du eta egokia da ...

Finestra sul Cielo

1PAFAR

Espelta ernetutako ogia

Espelta ernetutako ogia labean labean eta nekazaritza ekologikotik ateratako aleekin egina. Ez irinik, ez legamiarik eta gatz eta gantz gutxi. Aproposa ogitartekoak prestatzeko edo otorduekin batera....

Finestra sul Cielo

1ORRIALDEA

ernetutako zekale-ogia

Labean labean egindako zekale-ogia kimua eta nekazaritza ekologikotik ateratako aleekin egina. Ez irinik, ez legamiarik eta gatz eta gantz gutxi. Aproposa ogitartekoak prestatzeko edo otorduekin batera....

Finestra sul Cielo

1 ORRIALDEA

ernetutako gari-ogia

Gari-ogia labean labean egina eta nekazaritza ekologikotik ateratako alearekin egina. Ez irinik, ez legamiarik eta gatz eta gantz gutxi. Aproposa ogitartekoak prestatzeko edo otorduekin batera....

Finestra sul Cielo

1PANES

Pan de molde tierno harina integral de espelta sin corteza 300g BIO

Y el as de corazones, queremos decir de panes, pero que te robará el corazón igualmente. Prueba nuestro pan de espelta elaborado con harina integral de espelta, aceite de oliva virgen extra y un toque de sal marina. Tierno de la primera a la última rebanada y sin azúcares añadidos.

Finestra sul Cielo

1PANCE

Pan de molde tierno 5 cereales sin corteza 300g BIO

Pan de molde sin corteza tierno y ecológico elaborado con 5 cereales y con aceite de oliva virgen extra. Una combinación de copos de avena, espelta, cebada, centeno y trigo ideal para preparar sándwiches vegetales con tomate ecológico, verduras y pesto vegetal. Además no contiene azúcares añadidos.

machandel

MC001

BIO mostaza fina

La mostaza fina y ecológica de Machandel te sorprenderá por su intenso aroma y sabor. La mostaza es una de las salsas más usadas en la actualidad. Su sabor peculiar hace que sea un complemento perfecto para cualquiera de tus comidas e ideal para preparar aperitivos para la familia o amigos.

Finestra sul Cielo

1MIGAR

Pasteurizatu gabeko txitxirio miso ekologikoa

Ezagutu Finestra sul Cielo-ko garbantzu miso berria. Sojarik gabeko eta pasteurizatu gabeko misoa, %47ko garbantzu ekologikoak, arroz hartzitua eta itsas gatzarekin egina. Japoniako metodo tradizionalak jarraituz egiten da eta 2-3 hilabetez hartzitzen da, eta zapore aberatsa eta leuna ematen dio, txitxirioen zapore gozoa eta miso tradizionalaren umami zaporearekin uztartzen dituena. Oso polifazetikoa sukaldean, miso zopa aberatsa, barazki gisatuak prestatzeko, apaingarri gisa erabiltzeko edo tahini, aguakate eta garbantzu miso tostada gozo bati ukitu gazi bat emateko aukera ematen du.

Finestra sul Cielo

1MISORI

BIO arroz miso 300 gr

Misoa, zedrozko ontzi handietan egindako soja, gatz eta zerealen heltze ezagunaren emaitza da, gutxi gorabehera urtebeteko iraupena duena. Prozesu honek ore ilun eta oso zaporetsua sortzen du, batez ere salda kuboekin batera erabiltzen dena zopak, saltsak eta hainbat ongailu prestatzeko. Arroz misoa, soja, arroz integrala eta gatzarekin ekoitzitako...

Germinala

GM022

Glutenik gabeko aladarrazko mini crackers

Glutenik gabeko cracker mini hauek itxaroten ari zaren mokadu gazi alternatiba ezin hobea dira. Zapore paregabea eta familia osoarentzako egokia den ehundura kurruskaria dute gaileta biribilek aladarrarekin eginak. %100 landare-osagaiekin eta jatorri ekologikoarekin egina. Aproposa de Germinal Bio erremolatxa hummus klasikoarekin zabaltzeko.

Finestra sul Cielo

1MINIFASE

Mini crackers con trigo espelta integral y sésamo

Disfruta de los nuevos mini crackers de La Finestra sul Cielo. Unos crackers elaborados con ingredientes 100% ecológicos, con un sabor a nuez, ligeros y muy crujientes. Los nuevos crackers están elaborados con harina integral de espelta y con el toque crujiente del sésamo. Preparados únicamente con ingredientes de origen vegetal ¡No quedará ni uno!

Finestra sul Cielo

1MINIFAQUI

Mini crackers con trigo espelta integral y quinoa

Descubre los nuevos mini crackers de La Finestra sul Cielo. Un snack líder en su categoría, crujiente, sabroso y 100% ecológico. Los nuevos crackers están elaborados con harina integral de espelta y con el toque crujiente de la quinoa. Preparados únicamente con ingredientes de origen vegetal ¡Corre que vuelan!

Finestra sul Cielo

1MINIFO

%100 idatzitako mini crackers

Nekazaritza ekologikoko osagaiekin egindako espelta mini crackers. Ogiaren ordezko aproposa otorduak laguntzeko edo barazki-paté, tahini, amasake eta abarrekin konbinatzeko.

ManukaOsasuna

MH009

Manuka eztia 500 g (MGO 400+)

Pasteurizatu gabeko Manuka eztia 500 g formatuan eta MGO 400+ edukia, jatorriz Zelanda Berrikoa, beste eztietatik bereizten dena, Methylglyoxal (MGO) edukiagatik, konposatu naturala, bere jardueraren eta bere propietateen zati handi baten arduraduna. Manuka eztia erleek ekoizten dute Zelanda Berriko hegoaldean eta urtean 4-6 astez biltzen da. Erlezain batzuek bakarrik jaso eta berma dezakete ezti honen kalitatea, kontrol zorrotzen bidez lortu eta prozesatzeko prozesu osoan zehar, herrialdeko agintariek estu-estu gainbegiratuta.

ManukaOsasuna

MH007

Manuka eztia 500 g (MGO 250+)

Pasteurizatu gabeko Manuka eztia 500 g formatuan eta MGO 250+ edukia, jatorriz Zelanda Berrikoa, beste eztietatik bereizten dena, Methylglyoxal (MGO) edukiagatik, konposatu naturala, bere jardueraren eta propietateen zati handi baten arduraduna. Manuka eztia erleek ekoizten dute Zelanda Berriko hegoaldean eta urtean 4-6 astez biltzen da. Erlezain batzuek bakarrik jaso eta berma dezakete ezti honen kalitatea, kontrol zorrotzen bidez lortu eta prozesatzeko prozesu osoan zehar, herrialdeko agintariek estu-estu gainbegiratuta.

ManukaOsasuna

MH010

Manuka eztia 250 g (MGO 550+)

Pasteurizatu gabeko Manuka eztia 250g formatuan eta MGO 550+ edukia, jatorriz Zelanda Berrikoa, beste eztietatik bereizten dena, Methylglyoxal (MGO) edukiagatik, konposatu naturala, bere jardueraren eta propietateen zati handi baten arduraduna. Manuka eztia erleek ekoizten dute Zelanda Berriko hegoaldean eta urtean 4-6 astez biltzen da. Erlezain batzuek bakarrik jaso eta berma dezakete ezti honen kalitatea, kontrol zorrotzen bidez lortu eta prozesatzeko prozesu osoan zehar, herrialdeko agintariek estu-estu gainbegiratuta.

ManukaOsasuna

MH008

Manuka eztia 250 g (MGO 400+)

Pasteurizatu gabeko Manuka eztia 250g formatuan eta MGO 400+ edukia, jatorriz Zelanda Berrikoa, beste eztietatik bereizten dena, Methylglyoxal (MGO) edukiagatik, konposatu naturala, bere jardueraren eta bere propietateen zati handi baten arduraduna. Manuka eztia erleek ekoizten dute Zelanda Berriko hegoaldean eta urtean 4-6 astez biltzen da. Erlezain batzuek bakarrik jaso eta berma dezakete ezti honen kalitatea, kontrol zorrotzen bidez lortu eta prozesatzeko prozesu osoan zehar, herrialdeko agintariek estu-estu gainbegiratuta.

ManukaOsasuna

MH006

Manuka eztia 250 g (MGO 250+)

Pasteurizatu gabeko Manuka eztia 250g formatuan eta MGO 250+ edukia, jatorriz Zelanda Berrikoa, beste eztietatik bereizten dena Methylglyoxal (MGO) edukiagatik, konposatu naturala, bere jardueraren eta propietateen zati handi baten arduraduna. Manuka eztia erleek ekoizten dute Zelanda Berriko hegoaldean eta urtean 4-6 astez biltzen da. Erlezain batzuek bakarrik jaso eta berma dezakete ezti honen kalitatea, kontrol zorrotzen bidez lortu eta prozesatzeko prozesu osoan zehar, herrialdeko agintariek estu-estu gainbegiratuta.

ManukaOsasuna

MH004

Manuka eztia 250 g (MGO 100+)

Pasteurizatu gabeko Manuka eztia 250g formatuan eta MGO 100+ edukia, jatorriz Zelanda Berrikoa, beste eztietatik bereizten dena, Methylglyoxal (MGO) edukiagatik, konposatu naturala, bere jardueraren eta propietateen zati handi baten arduraduna. Manuka eztia erleek ekoizten dute Zelanda Berriko hegoaldean eta urtean 4-6 astez biltzen da. Erlezain batzuek bakarrik jaso eta berma dezakete ezti honen kalitatea, kontrol zorrotzen bidez lortu eta prozesatzeko prozesu osoan zehar, herrialdeko agintariek estu-estu gainbegiratuta.

Oinarrizko prezioa -%10

Finestra sul Cielo

1LASAVER

Lasaña de verduras vegan & gluten free BIO

Lehenengo %100 bio, beganoa, glutenik gabekoa eta jateko prest dagoen lasagna dakarkizugu! Pasta geruza meheen konbinazioa, soja testuradunarekin egindako ragu, tomatea eta bexamel begetala. Berotu eta... Italiako lasagnaren benetako zaporeaz gozatzeko prest! ...