Finestra sul Cielo

La Finestra sul Cielo markak egindako produktu guztiak

Finestra sul Cielo

1ACIRI

Arroz ozpina 250 ml

Arroz-ozpina terrakotazko ontzietan arroz hartzituz egindako ongailu goxoa da, lehenik alkohol eta gero ozpin bihurtzeko. Bere zaporea, ardo-ozpina baino azido gutxiago, leunagoa eta beteagoa izanik, ezin hobeto konbinatzen du zereal, barazki eta algetako edozein platerarekin, bere zaporea aldatu gabe nabarmentzen duena. Ordezko gisa erabil daiteke...

Finestra sul Cielo

1AZIUME

Umeboshi ozpina 250 ml

Umeboshi ozpina umeboshiaren heltzetik ateratako ozpin gazia iragaziz lortzen da. Ozpin normal bat bezala erabiltzen da, eta, gazia izanik, entsalada bat bukatzeko aukera ematen du ozpin honen apur bat gehituz. Barazkientzako saltsetan ere erabil daiteke Tahin koilarakada bat, bi koilarakada Umeboshi Ozpin eta ondo nahastuz....

Finestra sul Cielo

1ALBICO

abrikot konpota

Nekazaritza ekologiko ziurtatutako abrikot-konpota. Fruta egosita eta sagar kontzentratuarekin nahastetik lortzen da. Fruta onenaren %60-70 gutxienez. Konpota zabaltzeko aproposa gosaltzeko edo askaria egiteko. Postreak lantzeko ere ezin hobea. Ez dago azukre erantsirik...

Finestra sul Cielo

1AMA

Arroz marroia oratu

Arroz marroi amasake krema gozo eta goxoa da, postre gisa kontsumitzeko edo fruta, fruta marmelada, hur krema edo almendra krema gehitzeko. Esnea edo gozokiak prestatzeko oinarri gisa ere erabil daiteke. Zerealaren hartzidura koji gehituz egiten da, arroza egositako krema gozo-gozo honetan eraldatzen duen hartzidura naturala, entzimarik erabili gabe...

Finestra sul Cielo

1 AMAMIG

Artatxiki orea

Millet amasake krema gozo eta goxoa da, postre moduan edo fruta, fruta marmelada, hur krema edo almendra krema gehitzeko aproposa. Esnea edo gozokiak prestatzeko oinarri gisa ere erabil daiteke. Zerealaren hartzidura koji gehituz egiten da, artatxikia krema goxo honetan eraldatzen duen hartzidura naturala, entzima artifizialak erabili gabe. A...

Finestra sul Cielo

1AMAVENA

Oloa oratu

Olo-masakea postre gisa kontsumitzeko edo fruta, fruta marmelada, hur krema edo almendra krema gehitzeko krema gozo eta gozoa da. Esnea edo gozokiak prestatzeko oinarri gisa ere erabil daiteke. Zerealaren hartzidura koji gehituz egiten da, oloa krema goxo honetan eraldatzen duen hartzidura naturala, entzima artifizialak erabili gabe. The...

Finestra sul Cielo

1AMIDO

Arto-almidoia

Nekazaritza ekologikoko arto-almidoia. Esnea, kremak, saltsak edo zopak loditzeko aproposa. Postre arinagoak eta leunagoak egiteko ere erabil daiteke...

Oinarrizko prezioa -%10

Finestra sul Cielo

1ARA

Arame-ise alga %100 konpostagarria

Kolore beltz eta zapore finko arame alga. Entsaladak eta barazki-plateretan gehitzeko edo ongailu gisa erabiltzeko. Pertsona bakoitzeko gomendatutako erabilera eguneko gramo bat da, egosi alga pittin baten baliokidea, astean 4 aldiz, %100 konpostagarriak diren ontzi...

Finestra sul Cielo

1ARZECO

Laranja eta jengibre konpota

Nekazaritza ekologiko ziurtatutako laranja eta jengibre konpota. Fruta egosita eta sagar kontzentratuarekin nahastetik lortzen da. Fruta onenaren %60-70 gutxienez. Konpota zabaltzeko aproposa gosaltzeko edo askaria egiteko. Postreak lantzeko ere ezin hobea. Ez dago azukre erantsirik...

Finestra sul Cielo

1AZU

Azukiak %100 konpostagarriak

Nekazaritza ekologikoko azukiak, zuntz eta proteina eduki handikoak. Edozein plater edo ontzeko aproposa oliba olio birjina estra, Gomasio edo soja saltsarekin dastatzeko. Babestutako atmosferan ontziratua, bere mantenugai guztiak gordetzeko. Gluten gabeko. Orain %100 ontzi konpostagarrian!

Finestra sul Cielo

1BAR

sesamo makila

Sesamo barra eztiarekin gozotua. Gosaltzeko edo askaria egiteko aproposa. Otorduen artean askaria egiteko ere ezin hobea. ...

Finestra sul Cielo

1BARDO

burdock organikoa

Nekazari japoniarrek mendeetan landua, burdock sustraia Japonian erabilienetako bat da. Kontserbazio metodo tradizionalari jarraituz egiten da: erroa zerrenda meheetan moztu eta gero eguzkitan lehortzen da....

Finestra sul Cielo

1BARMA

Sesamo barra almendrarekin

Sesamo barra eztiarekin gozotutako almendrarekin. Gosaltzeko edo askaria egiteko aproposa. Otordu artean askaria egiteko ere ezin hobea....

Finestra sul Cielo

1BASMA

Arroz basmati %100 konpostagarria

Nekazaritza ekologikoko basmati arroza aproposa errezeta exotikoak prestatzeko edo hainbat plateretarako apaingarri gisa. Ezin hobea oliba olio birjina estra, Gomasio edo soja saltsarekin konbinatzeko. Babestutako atmosferan ontziratua, bere mantenugai guztiak gordetzeko. Gluten gabeko. Orain %100 ontzi konpostagarrian!

Finestra sul Cielo

1BASTORIA

%100 konpostagarria BIO arroz basmati marroia

Nekazaritza ekologikoko arroz basmati osoa, errezeta exotikoak prestatzeko edo hainbat platerentzako apaingarri gisa aproposa. Zuntz aberatsa eta ezin hobea oliba olio birjina estra, Gomasio edo soja saltsarekin konbinatzeko. Babestutako atmosferan ontziratua, bere mantenugai guztiak gordetzeko. Gluten gabeko. Orain %100 ontzi konpostagarrian!

Oinarrizko prezioa -%15

Finestra sul Cielo

1BEACA

BIO olo edaria kaltzioarekin 1l

Ekologikoan hazitako olo edaria landare-oinarritutako kaltzioarekin eta azukre erantsirik gabe. Laktosarik gabe. Alga organikoetako landare-oinarritutako kaltzioa dauka. %83ko lehengai berriztagarriekin ontziratzea. Ingurumen-inpaktua murriztea. 

Oinarrizko prezioa -%15

Finestra sul Cielo

1BEAV

Olo edaria 1l

Ekologikoan hazitako olo edari gozoa, azukre erantsirik gabe. Esnearen alternatiba bikaina da, barazkijaleentzat eta beganoentzat aproposa. Laktosarik gabe.

Finestra sul Cielo

1BENOC

Arroz edaria hurrekin 1l

Italiako arroz eta hur ekologikoen ale osoekin egindako hur-arroz edari freskagarria. Zapore gozo naturalarekin, esnearen alternatiba bikaina da erabilera guztietan. %80 baino gehiago lehengai berriztagarriekin ekoitzitako ontziak. Ingurumen-inpaktua murriztea. Laktosarik eta glutenik gabe.

Finestra sul Cielo

1BIF

Bifun (arroz fideoak)

Ekialdeko arroz espageti tradizionala. Arinak eta zaporetsuak, Txinako fideoen antzekoak dira baina kalitate japoniarra zainduz eginak dira. Goxoak dira edozein ongailurekin, entsaladan eta saldatan edo "ekialdeko" erara: zartagin batean salteatzen dira olio apur batekin, garaiko barazkiak, tofu edo seitan...

Finestra sul Cielo

1BIFASL

Legamirik gabeko espelta gailetak

Nekazaritza ekologikoko espeltarekin egindako galleta zaporetsuak. Legamirik gabe, palma oliorik gabe eta maltaz eta zukuz gozotua. Gosaltzeko edo askaria egiteko aproposa. Era berean, edozein landare edari motarekin konbinatzeko ezin hobea. Barazkijaleentzat eta beganoentzat egokia....

Finestra sul Cielo

1BIMAT

goizeko gailetak

Gari-irin eta ekilore olioarekin egindako galletak, gosari osasuntsu eta zaporetsua egiteko aproposak. Arrautza edo esnerik gabe eta maltaz gozotua. Ezin hobea edozein landare edari motarekin konbinatzeko....

Finestra sul Cielo

1BIZOO

Gailetak Maxitos idatzita BIO

Arrozarekin eta espeltarekin egindako Maxitos cookie dibertigarri eta originalak. Nekazaritza %100 ekologikoko osagaiekin, galleta hauek arroz almibarretan gozotzen dira eta ez dute palma oliorik. Barazkijaleentzat eta beganoentzat egokiak dira, edozein barazki edari edo fruta zukuarekin konbinatzeko eta etxeko txikienei aparteko gosari bat emateko aproposak dira! Kontserbatzailerik gabe eta ez...

Finestra sul Cielo

1BREFA

idatzitako haustura

Espeltaz egindako mokadu arin eta kurruskaria eta olio, koipe, espezi edo gazta gehitu gabe egina. Ez da frijitua eta aproposa da aperitibo gisa edo otordu artean mokadu egiteko...

Finestra sul Cielo

1BREMA

arto-haustura

Artoarekin egindako mokadu arin eta kurruskaria eta olio, koipe, espezi edo gaztarik gehitu gabe egina. Ez da frijitua eta aproposa da aperitibo gisa edo otordu artean mokadu egiteko...

Finestra sul Cielo

1BRERI

arroz etenaldia

Askaria arina eta kurruskaria, olio, koipe, espezi edo gazta gehitu gabe egina. Ez da frijitua eta aproposa da aperitibo gisa edo otordu artean mokadu egiteko...

Finestra sul Cielo

1AURRERA

Buckwheat atsedenaldia

Mokadu arin eta kurruskaria aladarrarekin egina eta olio, koipe, espezi edo gaztarik gehitu gabe egina. Ez da frijitua eta aproposa da aperitibo gisa edo otordu artean mokadu egiteko...

Finestra sul Cielo

1BROSL

Berehalako barazki-salda ekologikoa legamiarik gabe

Nekazaritza ekologikoko osagaiekin egindako barazki-salda berehalako hautsa. Legamirik gabe eta oliba olio birjina estrarekin. Edozein plater motari zapore ukitu paregabea emateko aproposa. ...

Finestra sul Cielo

1BUL

Bulgur %100 konpostagarria

Nekazaritza ekologikoko bulgurra, zuntz asko eta proteina iturri duena. Erraz digeritzen da, zopetan gehitzeko, barazkiekin konbinatzeko edo kroketa eta hanburgesa goxoak egiteko aproposa da. Babestutako atmosferan ontziratua bere mantenugai guztiak gordetzeko. Orain %100 ontzi konpostagarrian!

Finestra sul Cielo

1 AUTOBUSA

Sencha tea iragazkietan

Sencha tea Uji eskualdean egindako iragazkietan, non Japoniako te ospetsuena ekoizten den. Eskualde honetan, Nagata familiak, metodo tradizionalari jarraituz, te hau egiteko erabiltzen diren hostoak lantzen ditu. Bere elaborazio prozesu delikatuak zapore arina eta freskoa bermatzen du, nahastezina eta hartzitutako teen zaporetik oso ezberdina....

Finestra sul Cielo

1KAKAOA

Kakao hautsa 125 g

Nekazaritza ekologikoko kakao-hautsa. Postreak eta gozogintza desberdinak prestatzeko aproposa....

Finestra sul Cielo

1CAFCE

Zerealia

Zereal, txikoria eta fruitu lehorren nahasketa goxoa. Gosaltzeko edo egunean zehar egin nahi duzun atsedenaldirako aproposa. Edateko prest...

Finestra sul Cielo

1CAFOR

berehalako garagarra

Garagar ekologikoarekin soilik egindako edari klasikoa. Gosaltzeko edo egunean zehar egin nahi duzun atsedenaldirako aproposa. Edateko prest...

Finestra sul Cielo

1KASKOA

gaztain konpota

Nekazaritza ekologiko ziurtatutako gaztain-konpota. Fruta egosita eta mahats kontzentratuarekin nahastetik lortzen da. Fruta onenaren %60-70 gutxienez. Konpota zabaltzeko aproposa gosaltzeko edo askaria egiteko. Postreak lantzeko ere ezin hobea. Ez dago azukre erantsirik...

Finestra sul Cielo

1CECI

Garbantzuak %100 konpostagarriak

Txitxirioak dauden lekale nutritiboenetako bat dira, proteina eta zuntzetan oso aberatsak baitira. Erabilera mugagabea ere badute, zopetan, gisatuetan, plateretarako apaingarri gisa edo beste lekale batzuekin konbinatuta. Nekazaritza ekologikotik datozenak, garbantzu irina edo hummus egiteko ere ezin hobeak dira. Babestutako atmosferan ontziratua, bere mantenugai guztiak gordetzeko. Gluten gabeko. Orain %100 ontzi konpostagarrian!

Finestra sul Cielo

1COCCO

Koko birrindu ekologikoa %100 konpostagarria

Postreak eta gozogintza egiteko koko birrindua. Jatorri organikokoa, kokoa oso zuntz aberatsa da eta gantz osasungarrien iturria da. Babestutako atmosferan ontziratua bere mantenugai guztiak gordetzeko. Gluten gabeko. Orain %100 ontzi konpostagarrian!

Finestra sul Cielo

1DAI

Daikon seco 100% COMPOSTABLE

Daikon lehorrak sustrai ezin hobeak dira gordinak eta egosiak, zopak, gisatuak, saltsak eta entsaladak egiteko....

Oinarrizko prezioa -%10

Finestra sul Cielo

1DORATI

Urrezko liho haziak BIO %100 konpostagarriak

Urrezko liho haziak nekazaritza ekologikoko Omega 3 iturria. Gantz-azido, proteina eta zuntzetan aberatsak dira, edozein plater mota aberasteko edo ogi eta gailetetan gehitzeko aproposak dira. Lurra porridge, irabiatu edo barazki jogurtei gehi dakieke. Babestutako atmosferan ontziratua bere mantenugai guztiak gordetzeko. Gluten gabeko. Orain %100 ontzi konpostagarrian!

Finestra sul Cielo

1 AURPEGIA

Garbantzu irina

Garbantzu irina, zuntz-eduki handiagatik eta zerealetan aberatsa den osaeragatik. Edozein errezeta gozoa edo gazia egiteko aproposa....

Finestra sul Cielo

1FAFA

Espelta irina 500 gr

Nekazaritza ekologikoko espelta irina, babestutako giroan bildua. Gozoa edo gazia edozein errezeta prestatzeko aproposa...

Finestra sul Cielo

1FAGRIN

Irin integrala eguraldia

Nekazaritza ekologikoko gari irina integrala babes giroan ontziratua. Edozein errezeta prestatzeko aproposa, gozoa edo gazia....

Finestra sul Cielo

1FAGRTE

gari irina zuria

Nekazaritza ekologikoko gari irina zuria eta giro babestuan ontziratua. Edozein errezeta prestatzeko aproposa, gozoa edo gazia....

Finestra sul Cielo

1FAINFA

BIO espelta irina integrala

Nekazaritza ekologikoko espelta irina integrala babes giroan ontziratua. Edozein errezeta prestatzeko aproposa, gozoa edo gazia....

Finestra sul Cielo

1FAINRI

osoko arroz irina

Arroz-irina integrala babestutako giroan egina, bere kontserbazioa bermatzeko. Nekazaritza ekologikotik datorrena, edozein errezeta prestatzeko aproposa da, gozoa zein gazia....

Finestra sul Cielo

1FAINSA

Osoko alabeo irina

Nekazaritza ekologikoko irina integrala eta babes giroan ontziratua. Edozein errezeta prestatzeko aproposa, gozoa edo gazia....

Finestra sul Cielo

1GERO

zekale irina osoa

Nekazaritza ekologikoko zekale-irina integrala babes giroan ontziratua. Edozein errezeta prestatzeko aproposa, gozoa edo gazia....

Finestra sul Cielo

1FAINBIOA

Oloa integrala

Nekazaritza ekologikoko olo-hari integrala babes giroan ontziratua. Zerealetan eta zuntzetan aberatsa. Edozein errezeta prestatzeko aproposa, gozoa edo gazia....

Finestra sul Cielo

1FANOV

Novellini idatzita

Espelta gaileta zaporetsuak espelta irinarekin soilik prestatuak eta maltaz gozotuak. Nekazaritza ekologikoko osagaiekin eta ekilore olioarekin egina. Gosaltzeko edo askaria egiteko aproposa. Edozein zereal edari motarekin konbinatzeko ere ezin hobea....

Finestra sul Cielo

1FAPOSPI

tximeleta trikoloreak

Pasta trikolore alaia, tomatearekin eta espinakarekin, tenperatura baxuan (45 gradu gehienez) prestatu eta lehortutako gari duro semolarekin soilik egindakoa. Edozein saltsa edo ongailu motarekin konbinatzeko edo entsaladei gehitzeko aproposa....

Finestra sul Cielo

1FARIMAN

BIO almendra irina - %100 konpostagarria

Nekazaritza ekologikoko almendra irina, zuritutako fruitu lehorrak birrintzean egindakoa. Errezeta gozoak zein gaziak prestatzeko aproposa....

Finestra sul Cielo

1FARTOBA

BIO indarra irina

Proteina-eduki handiari esker, pasta, ogi bereziak eta gozokiak egiteko erabiltzen den irin sendoa, lebitazio prozesu luzearekin, panettonea adibidez. Beste irin batzuk sendotzeko ere erabil daiteke, orea elastikoagoa bihurtuz. Babes-atmosferan ontziratzen da eta prestatzeko erabiltzen diren osagaiak nekazaritza ekologikotik datoz.

Finestra sul Cielo

1FATAP

tapioka irina

Harina de tapioca procedente de agricultura ecológica. Se obtiene a partir de triturar la raíz de la yuca. La harina resultante posteriormente se prensa, se seca y se envasa. Ahora en envase compostable

Finestra sul Cielo

1FETFAR

espelta gailetak

Nekazaritza ekologikoko espelta eta ekilore olioarekin egindako galleta tradizionalak eta kurruskariak. Edulkortu gabe eta hamaiketakoak, kanapeak prestatzeko edo konpota, paté, guacamole, hummus edo tahiniarekin zabaltzeko aproposa.

Finestra sul Cielo

1FRACO

marrubi konpota

Nekazaritza ekologiko ziurtatuko marrubi konpota. Fruta egosita eta sagar kontzentratuarekin nahastetik lortzen da. Fruta onenaren %60-70 gutxienez. Konpota zabaltzeko aproposa gosaltzeko edo askaria egiteko. Postreak lantzeko ere ezin hobea. Ez dago azukre erantsirik...

Finestra sul Cielo

1FRUKO

Basoko fruitu konpota

Nekazaritza ekologiko ziurtatuaren basoko fruituen konpota. Fruta egosita eta sagar kontzentratuarekin nahastetik lortzen da. Fruta onenaren %60-70 gutxienez. Konpota zabaltzeko aproposa gosaltzeko edo askaria egiteko. Postreak lantzeko ere ezin hobea. Ez dago azukre erantsirik...

Finestra sul Cielo

1FUPOSPI

fusilli trikoloreak

Pasta trikolore alaia, tomatearekin eta espinakarekin, tenperatura baxuan (45 gradu gehienez) prestatu eta lehortutako gari duro semolarekin soilik egindakoa. Edozein saltsa edo ongailu motarekin konbinatzeko edo entsaladei gehitzeko aproposa....

Finestra sul Cielo

1 FUSIBILA

Buckwheat Fusilli

Nekazaritza ekologikoko fusillia. Mineralak, antioxidatzaileak eta zuntz asko dituen zereala, osasunerako oso onuragarria. Benetako pasta %100 italiarra aproposa edozein saltsarekin konbinatzeko edo entsaladei gehitzeko. Gluten gabeko. ...

Finestra sul Cielo

1GAMASA

Arto-krepeak gatz eta glutenik gabe

Nekazaritza ekologikoko artoarekin soilik egindako krepeak. Glutenik gabeko produktua, guacamole, hummus, paté edo beste edozein kremarekin konbinatzeko aproposa. Hamaiketako gisa edo ogiaren ordezko gisa ere ezin hobea.

Finestra sul Cielo

1GHIA

Bio Izotz Popsicles

Popsicles izozteko prest, biologikoak eta koloratzailerik gabe. 10 unitateko paketeak udarako aproposa, 4 zaporeko sortarekin: gerezi beltza, marrubia, limoia eta laranja. Freskoak eta dibertigarriak, txiki eta helduentzako atsedenaldi freskagarri eta gozoa dira. Mahats zukuarekin gozotua....

Oinarrizko prezioa -%10

Finestra sul Cielo

1BIRA

BIO zuritutako ekilore haziak %100 konpostagarriak

Nekazaritza ekologikotik ekilore haziak zurituak. Gantz-azidoetan aberatsak dira, edozein plater mota aberasteko edo ogi eta gailetetan gehitzeko aproposak dira. Babestutako atmosferan ontziratua bere mantenugai guztiak gordetzeko. Gluten gabeko. Orain %100 ontzi konpostagarrian!

Finestra sul Cielo

1GOMAL

Gominola algekin BIO

Algekin egindako gomasio naturalaren aldaera, sesamo txigortuan oinarritutako errezeta tradizionalari jarraituz. Zereal edo barazki plateretan zuzenean erabiltzeko aproposa....

Finestra sul Cielo

1 GAUTXOAK

gominola 150 gr

Japoniako ongailu tradizional zaporetsua organikoki hazitako sesamo haziekin prestatutakoa, arinki erre eta gatzarekin batera ehoa. Zereal eta barazkien gainean hautseztatzeko aproposa. ...

Finestra sul Cielo

1GRAFIA

Grisini espelta integrala

Nekazaritza ekologikoko espelta osoko makilak. Aproposa otorduen artean askaria egiteko edo otorduekin batera. Minipack erosoetan aurkeztuta....

Finestra sul Cielo

1HARRIZ

Sesamo grissini integrala

Grisini osoak nekazaritza ekologikoko sesamoarekin. Zaporetsua eta kurruskaria, irin integralarekin eta landare olioarekin egina. Minipack erosoetan aurkeztuta edozein unetan eta tokian jateko....